Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya hadi sen futbol mu biliyosun ya.

Tatildeki norveç liginden gelip hayatında oynamadığı bi sahada , takımda son maçını oynayan adamlar birlikte esas mevkisinde oynamayan adamdan ne bekliyosun?

Kaldı ki çok merak edersen dakika 37 den sonraki saniyeleri izle , bu adamı senin gibi futbol cahillerine yedirtmem
Talha son derece hakli. Ben 1. yari az topla buluşsada olmlu işler yapri. 2. yari resital sundu zaten;)

Bence şimdiden haziranda sözleşmesi bitecek elemanlarla haziran sonunda sağlık kontrolünden geçebilme şartı koyarak sözleşme yapmalıyız. 3-4 tane uygun fiyatlı kaliteli genç ya da çok yaşlı olmayan eleamanı da bu ocakta aldık mıydı iyi olur. Yazın da çöpleri filan silkeleriz. Hamiti filan şimdiden satmak lazım aslında.

Forvet'ten daha önemli kanat!

Yasin bir mac'ta 20 top kaybediyor ulan. Ben zamaninda 4 top kaptirsam hemen cikardim mac'tan, hocalarim alirdi beni.

Adamin kaptirdigi toplarin haddi hesabi yok, tüm takim oyundan düsüyor.

alınırsa büyük olay olur, üç kuruluk işe yaramaz burak ve umuttan kurtulur ,uzun dönem forveti garantiye alırız , alın şu adamı

inşallah alınır oyuncu ve sochaux ile sorun yokmuş kiralık oynadığı clermont bırakmak istemiyormuş umarım sorun çözülür

Famara ilaç olur kaliteli kanat'da alınırsa seneye şampiyon oluruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Forvet'ten daha önemli kanat!

Yasin bir mac'ta 20 top kaybediyor ulan. Ben zamaninda 4 top kaptirsam hemen cikardim mac'tan, hocalarim alirdi beni.

Adamin kaptirdigi toplarin haddi hesabi yok, tüm takim oyundan düsüyor.

Kesinlikle santrafor daha mühim. Kanatları en kötü Sinan-Podolski yapıyorsun ama santraforlar Umut ve Burak mübarek daha ne olsun. Öncelik santrafor olmalı bence. Ama Denizli'de senin gibi düşünüyor muhtemelen. Kanat alayım zaten elimde süper star Burak var diyor :)

Not: Senin gibi düşünüyor derken öncelik kanat olsun babında. Yoksa Burak konusunda değil.

güray sözleşmem bitiyor sene sonu dedi sol beki carole ile güzel tamamlar ya beleş hemde

famara gelsin umut ve buraktan sonra burda sevinçten ağlayanlar , cama çıkıp naara atanlar oalcaktır çok büyük futbol farkı var .drogba'dan sonra pivot izlemeyeli bir asır oldu resmen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt