- 21 Ocak 2010
- 73.072
- 51.465
- 5.003
gozde yasin'e atar yapmıs yasin de engellemişona değil gözdelinhoya bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gozde yasin'e atar yapmıs yasin de engellemişona değil gözdelinhoya bakalım
S.A iyi aksamlar, yeni gelismeleri alalim lütfen ?
Denizli: Ilerleyen günler transfer düsüncelerimizi gerceklestirirmiyiz bilemiyorum.
Gecmis olsun.
Güray kanat filan oybnar beleş. Rizedeki sol bek eren de bu yaz beleş ona da çökebiliriz.katılıyorum tellesi alırsa inter Güray'ı alalım beleşse.
Mustafa Denizli: "Oluşan görüntü bizim içim olumlu diyebiliriz. İkinci yarıdaki oyundan memnunum."
Mustafa Denizli: "Linnes'i bugün pozisyonundan farklı yerde kullandık. Fizik olarak herhangi bir eksiklik hissettirmedi."
Mustafa Denizli: "45-50 gündür antrenman yapmamasına rağmen, ilk maçı olmasına rağmen herhangi bir yabancılık çekmedi."
Mustafa Denizli: "Bazı düşüncelerimiz vardı ancak gerçekleştiremedik."
Linnes : Ben fenev maçına çıktığımda ilk lafım şuydu 'Bu kadar y*vşağın burda ne işi var ********************* gazetesi'
hoca umutsuz haklı,başkan transferler devam edecek dedi
aynen Özbek güvenilir olmasa da nokta transferler devam edecek dedi.Almıyoruz da diyebilirdi, demek ki alınır.hoca umutsuz haklı,başkan transferler devam edecek dedi
Anladim orasini. Ama transfer olmayacagi gercegi degistirmez.yönetime laf sokuyor akıllı adamsın bro anlaman gerekir bunu, sözde başgan daha bugün oyuncu alıcaz dedi sözüne güvenilmez orası doğru