Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MOLDE takimini satin alalim...adamlar bize her sene 2-3 oyuncu patlatirlar

s_31579_289_2013_03_06_1.jpg

İş yapar mı Adam Johnson ?

eger transfer yapacaksak 1 ya da 2 tane bonservisi max 1 milyon euro olacak yillik ucreti de 1-1.5 olacak tecrubeli topcu olmasi lazim
siz 10 milyona benitez diyip adami delirtmeyi seciyorsunuz
O maasa tecrubeli oyuncu alamazsin, genc oyuncu alabilirsin ancak. Hem tecrubeli hem ucuz maliyetili = imkansiz

o yuzden genc oyuncu bakiyorlar zaten mantik bu + yas ortalamasini dusurmek..

şaka maka geçen haftaki kupa maçından sonraki açıklamaya göre şu an 2 oyuncu da gelmişti.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 22 sn.22 saniye önce Schaffhausen, Schweiz
Transfer yapılacak, net.

DENIZLI ; "Daha düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Bu dönemin sonuna kadar gerçekleştirebilir miyiz, bilemiyorum. Biz yolumuza her türlü devam edeceğiz, şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz. Bu teknik değil, idari bir konu"

Denizli de inanmiyor gibi transfer olacagina

DENIZLI ; "Daha düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Bu dönemin sonuna kadar gerçekleştirebilir miyiz, bilemiyorum. Biz yolumuza her türlü devam edeceğiz, şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz. Bu teknik değil, idari bir konu"
ben istiyorum beceriksizler alamıyorlar diyor

Jason Denayer-1995
Martin Linnes-1991
Lionel Carole-1991
Sinan Gümüş-1994

11 düzeyinde 4 tane 25 yaş altı isim var aslında elimizde ki kadroya göre konuşacak olursak. Sinan umarım son maçta ki performansını ve temposunun üzerine koyarak geliştirir kendini.

Dursun az kafan çalışıyorsa transfer ekibini komple değiştirmeli yoksa yılın 365 günü transfer açık olsa yinede oyuncu alamazlar.

gürültü patırtı,borç ,ceza,kim yedi kim yemedi ne oluyoruz ya of transferde olmayacak derken ,gün bitti.

Bu Famara isi noldu? Oda mi olmuyor? Denizli umudu kesmis belli ki. Kanser olacagiz 2. yari o anlasildi.

Jason Denayer-1995
Martin Linnes-1991
Lionel Carole-1991
Sinan Gümüş-1994

11 düzeyinde 4 tane 25 yaş altı isim var aslında elimizde ki kadroya göre konuşacak olursak. Sinan umarım son maçta ki performansını ve temposunun üzerine koyarak geliştirir kendini.

Normalde büyük takımların savunması tecrübeli ofans hattı genç dinamik isimlerden olur, bizimkiler gençleştirmeye bile tersten başlıyorlar. Neyse buna bile şükredecek durumdayız ne yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt