Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
ya her ne olursa olsun men cezası falan gelmiycek bence.dursunun gereksiz abartması var ,ortada karar yok bişey yok..ne boş yapıyon düdük?
transfer yapmayacak ya, bahanesi hazir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya her ne olursa olsun men cezası falan gelmiycek bence.dursunun gereksiz abartması var ,ortada karar yok bişey yok..ne boş yapıyon düdük?
bana sorsan transfer yasağı menden daha kötü mevcut kadroyla Avrupada zaten bişey yapamazsın ligde de ilk 2ye giremezsin(gelecek yıl bile)dursunun amacı, direk transfer yasağı gelebilir dese geldiğinde herkes dursuna sövecek, 1+1 talep ediyor deyip transfer yasağına çevirdik diyecekler..... Medyada dursun başkanın büyük özverisi ile çevrildi diye servis edilecek. Taraftarda sahip çıkacak amacı bu.
her maç linnesi oynatmamak da lazım 4 maçın 3ünde linnes birinde sabri falan olsun, hazır olsun avrupa maçları için.linnes avrupada oynamıyor diye dedim.
bana sorsan transfer yasağı menden daha kötü mevcut kadroyla Avrupada zaten bişey yapamazsın ligde de ilk 2ye giremezsin(gelecek yıl bile)
men alalım da iyi kötü birkaç takviye ile seneye lig şampiyonu olalım
ya düşününce saçma geliyo.barış savaş abinin de dediği gibi adamlar aralarında konuştukları 1+1 men gibi bi olayı dursuna niye söylesinler?ceza verecek olan verir.dedikodusu dönmez böyle bişeyin.
Lan forvet adayı Calleri diyenler var. İşbecer Arjantin'de mi hala?
Lan forvet adayı Calleri diyenler var. İşbecer Arjantin'de mi hala?
kim diyo?
Ünlü birileri değil 1-2 kişi yazmış Twitter'da. Çok umutsuz olsamda acaba mı dedim. İşbecer hala Arjantin'de mi diye ondan sordum.
Gökhan Sancak
Hadi inşallah renkdaş
bakkal mı bu nereye batıo kezoTransfer yasağı daha kötü kulüp batar