Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek bilgi taraftarın taptığı Elmander ve Sneijderi de Aysal Terimin karşı çıkmasına rağmen aldı , Terim ise Aubemeyanga karşı çıkıp Amrabatı aldı. Yeterince anlatmıştır bence
Elmander Aysal gelmeden bitmişti Aysal kendi açıkladı Rıdvanın programa katıldığı zaman

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk stopere delgadoyu almıs.

Adı samı duyulmamıs bır ısım.

Neyse biz hala bekleyelim. 3 m euroya kalecı 1 m euroya da stoper alırlar seneye 4 5 demeden bır takıma ıtelerler bızde ızleyelım.

En cok ne koyuyor biliyor musunuz?
Bız klup markasıyla para Kazanıyoruz ama oyuncu yatırımlarını saçma yapan yönetim yüzünden klube uefadan yaptırım uygulanıyor.

Senın çeyreğin etmeyecek takım al satla senınle kafa kafaya kasasını döndürüyor.

Tke kelımeyle "rezillik"

sizin kulupteki pilavcı fosillerden farkınız yokta habersizsiniz.

Bana burda Aysala sallamayın
İyi de Aysal da pilavcı ki Yerden yere haklı nedenlerle vurduğumuz Polat değil asıl ha Terim'inde bu tabloda katkısı var özellikle Canaydın döneminde, Altaylı dan nefret ederim ama bugün yazdıklarına katılıyorum webaslan da tarafsız bir gözle okuyun derim ayrıca aiAysal kendi açıklamıştı annesi,başkan olduğu zaman seni daha akıllı zannederdim diye akıllı adam zaten ama annesinin bile bilmediği şey kurnaz oluşu ve malesef Galatasaray ı iyi kullandı, ayrıca Riva için yönetimin neden onay vermediği de açıklandı birşeyler anlaşılmış demişler ki bunu da çarçur edecek o da zaten fırsat bu fırsat delikanlılık yaptı Aysalı bende severdim gözlerim açılana dek...

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli : " Seni tanıdım Umut çıkar şunu "

CYtm2v1UEAATBmN.jpg

aynen o mevzuyu bende biliyorum. Terim zamanında abuneayak deyip istememişti . Adam dortmund da show yapıyor şimdi

FT'ye kalsaydık şimdilerde emekli olan Kaka Leite'yi alacaktık. Allahtan Ü.A "Sneijder'i de alırım, onu oynatacak hocayı da" dedi de geri vites yaptı.

Beyler,twitterda Baltali_Ilah_05 var.Bilen bilir,kendisi ekonomi uzmanıdır..
Okumayanlar varsa bence okusun,önemli bilgiler veriyor.
1-Yeni yönetim tasarruf yapacaktı ama Aysal gittiğinde 422 personel varken,şuanda 490 personel var ama futbolcu giderlerinde 27 milyon tl azalma var.
2-D-smart olayı sanırım bizim ada olayına dönmüş :) Hala 17 milyon borcumuş var adamlara
3-Eldeki Burak-Selçuk-Umut-Sneijder-Muslera-Tarık-Olcan-xxxx futbolcuları elden çıkarsak dahi ve yerlerine kimseyi almasak da faiz yükü nedeniyle FFP kriterlerine takılıyoruz
4-Yahu Orduspordan 7 milyon alacağımız varmış..Nasıl oluyor da alamıyoruz?
5-Dursun Özbek 64 milyonluk borca kefil olmuş.

Benim anladığım bu borçtan öyle futbolcu tasarrufuyla çıkmamız imkansız..
1-Üyelik sisemi mutlaka değişmeli.Parasını düzenli yatıran herkes üyelik hakkı kazanmalı ve oy kullanabilmeli
2-Sponsorluk gelirleri en az 2-3 kat artmalı ama imkansız
3-Riva-Florya-Ada-Otel bunlardan birisi satılmalı ama imkansız gibi gibi
4-Yeni bir sermaye arttırımı yapılmalı ama tüm para banka borçlarına yatırılmalı
Kimse birbirini kandırmasın,futbolcu tasarufuyla bu borcun kapanması imkansız.Nasıl ödenir bu borç?

ortada 2 ucu boklu değnek var. sahip olduğun araziyi vs satsanda bunu futbol geliri olarak gösteremiyorsun . ee oyuncu satarak da bu borç erimez . bu işten nasıl çıkılcak gerçekten çok merak ediyorum . Adnan polat zamanında tv ye çıkıp para dilenmişti. bu işin böyle olacağı taa o günlerden belliydi zaten.

18bbd7234e75e50a85f55cebe009cad2.jpg

Başkanın olduğu kefalet miktarı burdaymış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

West Ham'ın sahiplerinden David Sullivan: "Sezonda 20 gol atacak bir golcü alacağız. Çok garip bir ligde oynayan bir ismi transfer edeceğiz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt