Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gidi günler hey

a986369c7a6323eb8657e35326c3bc03.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

ya şu borcu harcı düşünmeyi bırakın.fener ve bjknin borcu bizden daha fazla ki..fener yeterince açık değil bu borç harç meselesinde.

CZGdNJsUEAAAVmw.jpg
bi poku da becersinler.satsınlar bi yeri.

Son düzenleme:
west ham'a desek gelin burağı 8-9a veriyoruz her türlü alırlar bu yönetim hakkaten cok başarısız

ya şu borcu harcı düşünmeyi bırakın.fener ve bjknin borcu bizden daha fazla ki..fener yeterince açık değil bu borç harç meselesinde.

CZGdNJsUEAAAVmw.jpg
bi poku da becersinler.satsınlar bi yeri.

işte sorunda burda aga. elindeki gayrimenkulleri satarak onları futbol geliri olarak gösteremiyorsun. hadi borçları kapattın ama bu ffp denilen zıkkım elini kolunu bağlıyor.

Forvettttttttttttttt Lazim bu takima...artik burak-umut ve sabrinin oldugu bir kadro görmek istemiyorum..

ne gelen var ne giden

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 14 Oca
Mustafa Denizli: Önümüzde 15 gün var. Yarından sonra bir transfer gerçekleşir. Önümüzdeki hafta da bir tanesi gerçekleşir.

Beyler,twitterda Baltali_Ilah_05 var.Bilen bilir,kendisi ekonomi uzmanıdır..
Okumayanlar varsa bence okusun,önemli bilgiler veriyor.
1-Yeni yönetim tasarruf yapacaktı ama Aysal gittiğinde 422 personel varken,şuanda 490 personel var ama futbolcu giderlerinde 27 milyon tl azalma var.
2-D-smart olayı sanırım bizim ada olayına dönmüş :) Hala 17 milyon borcumuş var adamlara
3-Eldeki Burak-Selçuk-Umut-Sneijder-Muslera-Tarık-Olcan-xxxx futbolcuları elden çıkarsak dahi ve yerlerine kimseyi almasak da faiz yükü nedeniyle FFP kriterlerine takılıyoruz
4-Yahu Orduspordan 7 milyon alacağımız varmış..Nasıl oluyor da alamıyoruz?
5-Dursun Özbek 64 milyonluk borca kefil olmuş.

Benim anladığım bu borçtan öyle futbolcu tasarrufuyla çıkmamız imkansız..
1-Üyelik sisemi mutlaka değişmeli.Parasını düzenli yatıran herkes üyelik hakkı kazanmalı ve oy kullanabilmeli
2-Sponsorluk gelirleri en az 2-3 kat artmalı ama imkansız
3-Riva-Florya-Ada-Otel bunlardan birisi satılmalı ama imkansız gibi gibi
4-Yeni bir sermaye arttırımı yapılmalı ama tüm para banka borçlarına yatırılmalı
Kimse birbirini kandırmasın,futbolcu tasarufuyla bu borcun kapanması imkansız.Nasıl ödenir bu borç?

Orduspordan niye alacağımız varmış?

2a594158d584524a6654bd1d68a13951.jpg

Ulan bi şöyle golcumuz olmadi be.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt