Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer illa gelirde ne kadar katkı verir orası muamma

Yine bu ligde ipleri ele almak cok zor degil ama kafayi calistiran bir yonetim ve ekiple. Yahu dany'yi niye fesih diyorsun bana biri bunu aciklasin parayi yolda mi buluyoruz. Bu seneye kadar besiktastan tut onune gelene rahat kiraya verebildigimiz bu adami sozlesmesinin son senesinde hele bursa talipken neyin kafasini yasayip fesih ettik. Ciksin anlatsin baskan olacak yalanci adam.

Futbol yönetsin diye hava atmak isteyen iş adamlarını getirirsen böyle olur. En büyük örneği Terim sonrası Aysal...

Aslında kulübü satmak falan bile gerekli değil. Sadece prolar ile çalışmamız gerek.

Lithuanian Football ‏@LTUFootball 2 sa.2 saat önce Çeviriyi görüntüle
Lukas Spalvis rejected "generous" offer from China, although Aalborg has been given its OK. Galatasaray is monitoring the situation.

Bence bizimkilere gelecek ceza söylendi...

Avrupadan men muhtemelen. Ama transfer yasağı değildir. Onun için transfer sezon sonuna bırakıldı düşüncesindeyim.

Yalnız söyle bir senaryo olabilir. Avrupa ceza gelir ve transfer cezası gelmezse , transfer operasyonları sene sonu gerçekleştirilir...

Anlaşılan devre arası futbolcu bırakmak istemiyor kimse.
İyi de karar açıklanmadan 20 gün kadar önce sezon bitecek nasıl olacak o iş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bizimkilere gelecek ceza söylendi...

Avrupadan men muhtemelen. Ama transfer yasağı değildir. Onun için transfer sezon sonuna bırakıldı düşüncesindeyim.
o Sezer daha önceden de iki üç tane Galatasaray'a hayırlı olsun dedi, şimdi isim hatırlamıyorum .Adı geçenlerdendi yazın.Ama olmadı, yani adam jose ile hala ün yapıyor.

Yalnız 2013-2014 devre arası harcadığımız para ile müthiş kadro kurulurdu be..

Gerçekten abv kim sorumluysa. Göz baka baka kulübü soydular.

bu senen bjk şampiyon olursa fener patlar zaten
Evet katılıyorum ama bir taraftan da bjk de şampiyon olsun istemiyorum hemen ötleri kalkıyor indirene kadar on defa şampiyon oluyoruz bünyeleri alışık değil

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su an bizim tek buyuk ihtiyacimiz yapiskan futbolculardan kurtulmamiz. Tarik yasin gibi herifleri istemiyorum arkadas ben. Su anda burak'a da bisey demiyorum ne yazikki parlatmamiz gerekiyor lig bitti zaten bizim icin. Avrupa sampiyonasinda kendini gostermesini bekleyecegiz. Surada hepi topu 16 mac kaldi burak 10 mac oynasa 6sini sakat gecirecek zaten. Hic oynamayacak yasin, tarik,hele hamit gonderip bi kanat birde forveti bedavaya getirmemiz gerekir. Mart ayi geldiginde hamit yine sakatlanirsa vururum artik

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Borsa işlerinden anladığım söylenemez knun için amlayan renktaşlara soruyorum. Sizce bu şikeciler neden durup dururken sermaye arttırımı yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt