Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santrafor kesin alinacak,rahat olun,denizli bilincli bir sekilde topu yönetime atti,burdan kacis yok,özbek olasi kötü sonucta tepkilerin kendine yönelecegini cok iyi biliyor, üstelik dün üstüne basa basa transferlerin devam edecegini söyledi,hadi kanatlari poldi sinan olcan ve gerekirse linnesle idare ederiz ama forvet kesin gelecek,birde suan hamza takimin basinda olsaydi tek Transfer bile yapilmazdi

Yalnız söyle bir senaryo olabilir. Avrupa ceza gelir ve transfer cezası gelmezse , transfer operasyonları sene sonu gerçekleştirilir...

Anlaşılan devre arası futbolcu bırakmak istemiyor kimse.

valla sezon sonu sözlesmesi biten oyunculari öyle de bir birakirlarki ,yeterki dogru kapiyi calsin bizimkiler.

Santrafor kesin alinacak,rahat olun,denizli bilincli bir sekilde topu yönetime atti,burdan kacis yok,özbek olasi kötü sonucta tepkilerin kendine yönelecegini cok iyi biliyor, üstelik dün üstüne basa basa transferlerin devam edecegini söyledi,hadi kanatlari poldi sinan olcan ve gerekirse linnesle idare ederiz ama forvet kesin gelecek,birde suan hamza takimin basinda olsaydi tek Transfer bile yapilmazdi
Sabri varken linnese gerek yok derdi ondan eminiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezer Özmen ‏@sezerozmen 19 Oca
Beşiktaş hakkında o pis pankartı açan Galatasaraylı arkadaşların şu an twitter profillerini görmek isterdim.

alın bunun gibi bizi hedef alan bir sürü rweeti ve mesajı var.Bu adam şansa joseyi bilse ne olur, tarafı belli.

Su an bizim tek buyuk ihtiyacimiz yapiskan futbolculardan kurtulmamiz. Tarik yasin gibi herifleri istemiyorum arkadas ben. Su anda burak'a da bisey demiyorum ne yazikki parlatmamiz gerekiyor lig bitti zaten bizim icin. Avrupa sampiyonasinda kendini gostermesini bekleyecegiz. Surada hepi topu 16 mac kaldi burak 10 mac oynasa 6sini sakat gecirecek zaten. Hic oynamayacak yasin, tarik,hele hamit gonderip bi kanat birde forveti bedavaya getirmemiz gerekir. Mart ayi geldiginde hamit yine sakatlanirsa vururum artik

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş hamit denen köpeğin oğlu gs yı kazıklamayı uğraşıyor karaktersiz bi adam profesyonellik adı altında paramı alırım ben yapıyor ve bunu yüzsüzce devam ettiriyor ve bu adamlar müslüman geçinen insanlar

Hamitin oynamasını beklemeyin sakın adam parayı alıp gidicek kahpeliğini yapıcak yani

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş hamit denen köpeğin oğlu gs yı kazıklamayı uğraşıyor karaktersiz bi adam profesyonellik adı altında paramı alırım ben yapıyor ve bunu yüzsüzce devam ettiriyor ve bu adamlar müslüman geçinen insanlar

Hamitin oynamasını beklemeyin sakın adam parayı alıp gidicek kahpeliğini yapıcak yani

üsluba bak :d

Fener de BJK de ceza alir. 30 milyon dan az zarar yaptiklarina inanmiyorum.

Valla beyler ceza alırsam ya burak ya hamit yada umut yüzünden

3ünüde seviyorum

20160120084833-560x420.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt