Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beni-tez den alin diyor
ama dursun bakan telefonla ulasamiyoruz kontör bitti diyor.
kontörümüz yok uefa bir yandan daha nasil oyuncu alacagiz
diye göbek atiyor baskanimiz !
kulübü pisuar basinda transfer pazarligi yapan birine biraktinmi böyle olur.

Bizim taraftar iste Aras'lara baskasi aldi diye iyi der, Benitez'e kötü der :D

Böyle bir toplumuz.

Son düzenleme:
yahu adamlar birden bire bu sene çine futbolcu satmaya başladı. Bir diğeri rusyaya, araplara falan. Bizde tık yok ama genel borca baksan aşağıdaki gibi. Tabi ne kadar doğru bilemiyoruz. Lakin bir geçek var Galatasarayın içini dışını bilmeyen yok. Bu nedenle de bizim borç yakın bir rakam olabilir.Eğerki durum böyleyse borcumuz az ama biz ceza alıyor isek buda yönetimin suçu gibi görünüyor. Ayrıcada bir bizim varlıklarımız var borçları her türlü karşılayabiliyor.
https://www.hurriyet.com.tr/fenerbahcenin-borcu-yuzde-52-artti-40042881

[FONT=pt_sansregular]3 BÜYÜKLERİN BORCU
BEŞİKTAŞ: 1 milyar 117 milyon 772 bin 30 TL[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]FENERBAHÇE: 1 milyar 113 milyon TL[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]GALATASARAY: 995 milyon TL[/FONT]

Kardeşim her koşana topcu diyorsunuz.

Şu videoya bakın bır maçta yaptıklarının hepsi var.

Hiç bır şekilde ıyı değil gözümde. Top kontrolu berbat teknik zayıf pas eh işte

Ee yabancı kontenjanında oynayacak bır oyuncu alıyorsun madem bulamadın mı baska? Bu bjknın sorunu olsum.

Neyse ızleyın anlarsınız.

https://youtu.be/BqnVBhmT2a8

yerli sayılırken alsak iyydi şimdi daha iyisi bulunabilir.

ulan famara alinmasina bile bayram ettirecek hale getirdiler milleti.
adama kötü demiyorum ama 2 ligde oynayan bir eleman icin göbek aticak duruma geldik.
yaziklar olsuna sana yönetim.

Son düzenleme:
yahu adamlar birden bire bu sene çine futbolcu satmaya başladı. Bir diğeri rusyaya, araplara falan. Bizde tık yok ama genel borca baksan aşağıdaki gibi. Tabi ne kadar doğru bilemiyoruz. Lakin bir geçek var Galatasarayın içini dışını bilmeyen yok. Bu nedenle de bizim borç yakın bir rakam olabilir.Eğerki durum böyleyse borcumuz az ama biz ceza alıyor isek buda yönetimin suçu gibi görünüyor. Ayrıcada bir bizim varlıklarımız var borçları her türlü karşılayabiliyor.
https://www.hurriyet.com.tr/fenerbahcenin-borcu-yuzde-52-artti-40042881

[FONT=pt_sansregular]3 BÜYÜKLERİN BORCU
BEŞİKTAŞ: 1 milyar 117 milyon 772 bin 30 TL[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]FENERBAHÇE: 1 milyar 113 milyon TL[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]GALATASARAY: 995 milyon TL[/FONT]
bizimki 80-100 milyon daha az diye biliyorum

Bize uygun fiyat yaşlı olmayan kaliteli kanat, forvet, alternatif önlibero alternatif sol bek lazım. en geç sezon sonu stoper alternatif sağbek filan da lazım.

250 milyon çok iyi para da sanki iyi olmaz gibi geldi bana.Borç yine 600 milyonlarda olacak, bu da az bir rakam değil.

yapmayin arkadaslar,o arsanin degeri 3. köprü tamamlandiktan sonra 800-900 milyon euro olacagindan bahsediliyor..sanki bir kumpasin icine cekildigimizi düsünmeye basladim...ucuza elimizden kapmaya calisan bir sistem var...riva degerini kazanilmadan satilamaz,bunun yerine florya satilip bize tahsis edilen büyükcekmeceye tasinmayi düsünmeliyiz..belediyenin verdigi arsayida kaybedicez bu sekilde..floryanin zaten metrekare arsa degeri bellidir gelisimini tamamlamis bir bölge yani orayi satsak borcu kapariz diye düsünüyorum..

bu ffp olayı nedir arkadaşlar fenere açılmayan şemsiye bize mi açılacak?

Aras'ın ismi bizle geçerken çöp diye bahsediliyordu ama kargalar alınca kıymete binmiş

İşte bunlar hep transfersizlik ...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt