Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaşlar eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz uzun süredir afrikalı bi hücum oyuncusu diyordum hala ismini sölemediler...giovanni sio ismi geçmişti o mu dedim evet evet deyip geçiştirdiler ama kesin uğraşılıyor emin olun ismini öğrenir öğrenmez yazacağım...

Afrikalı hücum oyuncusu , Famara mı?

renktaşlar eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz uzun süredir afrikalı bi hücum oyuncusu diyordum hala ismini sölemediler...giovanni sio ismi geçmişti o mu dedim evet evet deyip geçiştirdiler ama kesin uğraşılıyor emin olun ismini öğrenir öğrenmez yazacağım...

braitwaite yada zivkovic hakkında bir duyum varmı

Riva cidden şimdi satılmaz. Köprü tamamlanıp oralar şehirleşme noktasına gectimi çok yüksek değerli olur.
Floryadan taşınıp orayı değerlendirelim bari veya 500 milyon dollar değerinde başka bir yer daha mevcut. Oda olabilir.
Bu sifirlanip yaklaşık 100 milyon dollar artışa geçmeli. Döviz sorunu yaşayan ülke olarak borç ciddi tehlikelidir

Sagol Yunus kardes burada seni hep bekleriz :)

bi zengin isadami satin alsin artik

Riva cidden şimdi satılmaz. Köprü tamamlanıp oralar şehirleşme noktasına gectimi çok yüksek değerli olur.
Floryadan taşınıp orayı değerlendirelim bari veya 500 milyon dollar değerinde başka bir yer daha mevcut. Oda olabilir.
Bu sifirlanip yaklaşık 100 milyon dollar artışa geçmeli. Döviz sorunu yaşayan ülke olarak borç ciddi tehlikelidir

Aynen katılıyorum. Onun için sabretmekte fayda var. Bizim riva harici satacak çok daha malımız yok mu?

Onları satsınlar ve kapatsınlar şu borcu. Her sene 40 m euro sadece faiz ödüyoruz lan. 40m
O para ile futbol ve baskette en az 3-4 level atlarsın.

Aynı parayla Töre'yi değilde Olcan'ı alan Aysal'a selamlarımı iletiyorum.
Renktaş ben o dönem foruma üye değil takipçi olarak takılıyodum yanlışım varsa düzeltin ama sade Aysal değil burada da çoğunluk Olcan diyodu benim hatırladığım kadarıyla. Hatta Olcan ve Töre'nin o sezonki istatistiklerini koyup karşılaştırmak bile saçma olarak görülüyodu.

D5803 cihazımdan gönderildi

herkes indirim yapmalı burak 3 alıyor şu 2 alıyor diye maaş verilmez herkesin maaşı hak ettiği kadar olmalı

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka 4 dk.4 dakika önce
Muslera'yi hepimiz cok seviyoruz begeniyoruz ama De Gea, Neuer Ve Hart'tan sonra Dunya'nin en fazla kazanan 4. kalecisi.

hakancım daha önce dediğim gibi verdiğimiz rakam peşin olarak 4.000.000 EUR...bir kuruş yukarısını veremiyoruz anca bonuslarla falan 5.000.000 olur bi ihtimal ve bunu da kabul etmiyorlar...8.000.000 EUR civarı istiyorlar...

Hocam alternatif bir isim var mı?

Forvet için ne düşünülüyor?

Famara dir o Afrikali oyuncu

bu arada koray günter kiralık gidecek yüksek ihtimal transfer sezonu kapanmadan bugun resmi teklif yapıldı kendisine takımı sölemediler maalesef

herkes indirim yapmalı burak 3 alıyor şu 2 alıyor diye maaş verilmez herkesin maaşı hak ettiği kadar olmalı

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka 4 dk.4 dakika önce
Muslera'yi hepimiz cok seviyoruz begeniyoruz ama De Gea, Neuer Ve Hart'tan sonra Dunya'nin en fazla kazanan 4. kalecisi.

Buffon'dan da az.

0m0lVo.png

Renktaş ben o dönem foruma üye değil takipçi olarak takılıyodum yanlışım varsa düzeltin ama sade Aysal değil burada da çoğunluk Olcan diyodu benim hatırladığım kadarıyla. Hatta Olcan ve Töre'nin o sezonki istatistiklerini koyup karşılaştırmak bile saçma olarak görülüyodu.

D5803 cihazımdan gönderildi

Maalesef öyleydi ama ben Töre'yi isteyen az sayıda üyelerdendim...

Millet artık akıllanması lazım. Artık zaman genç oyuncuya yatırım zamanı. En fazla dikiş tutmaz ve yine satma şansın olur. Bakınız , Telles ve Bruma biz beğenmiyorduk ama genç oldukları için çok fazla zarar yapmadan satabiliyoruz. Yani hiç olmadı ödediğimiz paranın çoğunluğu geri alıyoruz ama "yıldız" oyuncular öyle değil. Muhtemelen 30 yaş ve üstü olduğu için ne satabiliyorsun nede gerçek performansını gösteriyor yaşı nedeniyle...

Ben artık yıldız değil , yıldız adayı istiyorum. Sıkıldım artık her 2-3 senede bir revizyondan. Şöyle 5-8 sene bize başarılar yaşatacak istikrarlı kadro istiyorum. Aynen UEFA kupasını alan jenerasyon gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt