Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley transferi forum tarihinde çok önemli bir andı. Birçok farklı totemi bir arada yaptık efsaneye yakışır bir transfer dönemi yaşamıştık

Bu Arjantinlilerin boy ortalaması epey kısa olsa gerek; transferde ismi geçenler hep kısa boylu, top class olanları da öyle; Messi-Aguero-Mascherano vs...

higuain 184,
di maria 180
dybala 176
otamendi 183
biglia 178

bizim ilgilendimiz adamlar genelde kısa olabilir ama arjantinliler ile ilgili değil.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Hoffenheim bile 2 günde gidip adam kiralayabiliyor zorlanmadan, bizimkiler Arjantin'den rezil rezil oyuncularin pesine düsüp alamiyor.

Transfersizlikten kafayı yiyeceğim. Allahını seven üzerime forvet atsın, sağ kanat atsın...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Famara insallah gelir gerekirse oyuncuyu birakmak istemeyen 2.ligteki o fransiz takiminada para verelim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Famaraaaaaaaaa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umarim bu famara iyidir

öyle ahim sahim bir topcu izlenimi vermedi bana

kazmalik var gibi

Famara iyidir iyi tam bizim ligin topçusu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benitez'i izlemek için açtığım indepentiente racing maçında Bou çok dikkatimi çekmişti boğa gibi çok kuvvetli :D

Bir kaç tane güzel çalımı da vardı aynı oyuncuyu ard arda çalım manyağı yapmıştı :)

Racing de 54 maçta 27 gol atmış

ekonomik olarak elbette saçma sapan maaşlar vermek çok yanlış ama gs nin bugünki çıkmazının çözümü o değildir.zira senelik yaklaşık olarak 70 milyon tl faiz ödüyor klüp.yani 25 milyon euro her sene faiz gideri var işte.hiç bir halt yapılmasa yani gelir gideri eşit olsa bile transfer için bu kadar açığı veriyor klüp.esas çözüm bulunması gereken konu klüp için bu aslında.yani her sene 25 milyon bonservis para verip alabileceğimiz adamları bu faiz giderinden dolayı alamıyoruz başka taraftan bakarsak.banka borçları hallolmadığı sürece ister futbolcunun maaşını yarı yarıya indir gene düzelmez bu iş.ha ben indirilmesin de demiyorum ama artık taraftarın gazıyla saçma sapan futbolcular alıp bunun içinde bankalardan kredi çekilmesin artık diyorum.dursun özbek e transfer yok diye sallayan arkadaşlarda şu kadarını diyelim yaklaşık olarak 60 milyon euro şahsi kefaletini vermiştir bankalara kredi için.yani şu ortamda transfer yapmaya çalışıyor klüp.başkanın elbette yanlışları olmadı mı elbette oldu ama şu ortamda şu klübü ayağa kaldırmak için uğraş veren insanların da emeğini görmezden gelmemek lazım.

gene biliyorum ki 2-3 tranfer olmadı diye çapsız vizyonsuz vs diyecek taraftar en azından olan biten nedir bunlar bilinsin istedim.

Ayılık 1.88 den başlar, herif 1.77 :P...

Hulk da 1.80 sadece, tabii onun kadar degil Bou

gustavo-bou.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt