Gökmen Özdemir @gokmnozdmr Jan 19 View translation
Bu arada Dursun Özbek'in basın toplantısı Galatasaray tarihinin 'en başarılı' değil ama 'en gerçekçi' basın toplantısı... Acı reçete bu!
Geçmişteki insanlara verilecek en büyük ceza onları yeni Galatasaray sisteminin dışında bırakmaktır.
Son olaraksa: Galatasaray'ın tek kurtuluşu taraftarıdır. Sisteme dahil edilecek, artık hor görülmeyecek, müşteri 'sanılmayacak' taraftarı!
Kiziyoruz uzuluyoruz ama bu ceza olayi medyada "liseli , lisesiz" olayinin iyice elestirmesine yol acti. Bu tur negatif olaylar ne kadar kotu gorunsede ayni zamanda hayirimiza olabilir. Camiada bir silkinme etkisi yaratabilir. En dibi gormeden duzelmezdik zaten ve boylece radikal kararlar alinmasina yol acar diye dusunuyorum. Belki bana kizacaksiniz ama ben Dursun'a (transfer harici) guveniyorum. Nedendir bilmiyorum ama boyle gercekci baskana ihtiyacimiz vardi. Cidden kendi parasi gibi hareket ediyor ve saygi duyuyorum acikcasi. Katilmayabilirsiniz ama hepimizin cok ovdugu Ali Durust'ler falan kacip gitti...
Cok yanlis bir sey olmadigi surece destek cikmak lazim diye dusunmeye basladim...