Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almayin lan Guney Amerikadan topcu falan. Kodumun ac gozlulerine para vermeyin. Linnes bile 2m'a geldi sen 6,8m'dan kapiyi aciyorsun. O kapi sizin makatiniza girsin serefsizler.

Famara'yi alip transferi kapatmakta fayda var.Tabi transfer yasagi gelmeyecekse. O zaman yazin yapariz transfer , hemde daha kolay olur.

Bence GALATASARAY'ımızın çok iyi bir kanat oyuncusuna ihtiyacı var çalım atabilen,hızlı yani topu ileriye taşıyacak birisi.
Daha sonra santrafor maalesef fener bjk gomez persie cenk fernandao gibi isimleri varken bizim daha 2 metre önündeki kaleye topu yuvarlayamayan iki gereksiz topçumuz var.Santrafor olarak bize bir kule forvet lazım top indirecek ilerde top tutacak

Edmilson jr standartta golunu attı çok seven bir arkadaş vardı burda

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence GALATASARAY'ımızın çok iyi bir kanat oyuncusuna ihtiyacı var çalım atabilen,hızlı yani topu ileriye taşıyacak birisi.
Daha sonra santrafor maalesef fener bjk gomez persie cenk fernandao gibi isimleri varken bizim daha 2 metre önündeki kaleye topu yuvarlayamayan iki gereksiz topçumuz var.Santrafor olarak bize bir kule forvet lazım top indirecek ilerde top tutacak

Foruma Mayista "DALMIS'IN" ama ilk mesajini bugun atiyorsun...

Hosgeldin

para yoksa alın kuzey avrupa pazarından 2 futbolcu scout ekibiniz ne iş yapıyor buluversinler 2 tane takıma katkı verecek kuzey avrupalı. hem ucuz oluyorlar hem de çok profesyoneller, riski az transferler olur.

hoşbulduk renktaş sürekli burdaydım ama yazmaya yeni başladım.Hoş bundan sonra yazsakda dursun iyi bir adam almayacak nasıl olsa

Olsun onemli olan renktaslarla zaman gecirmek ;)

Su halimizle bile 4. yildizi takimisiz yani olumuz yeter. Elbet birgun ayaga kalkacaz , o zaman kuslar dusunsun...

para yoksa alın kuzey avrupa pazarından 2 futbolcu scout ekibiniz ne iş yapıyor buluversinler 2 tane takıma katkı verecek kuzey avrupalı. hem ucuz oluyorlar hem de çok profesyoneller, riski az transferler olur.

scout ekibine falan da gerek yok en cok gol atan 2-3 oyuncu var zaten isimlerini herkes biliyor alıcan getiricen

Cok ciddiyim Famara ile kapatalim transferi. Kanatlarda Sinan ve Poldi ile idare ederiz sene sonuna kadar. Ceza yemezsek ve Bruma ve Telles satilirsa elimize 16m geciyor. Revizyoncuk yapariz :D

Cok ciddiyim Famara ile kapatalim transferi. Kanatlarda Sinan ve Poldi ile idare ederiz sene sonuna kadar. Ceza yemezsek ve Bruma ve Telles satilirsa elimize 16m geciyor. Revizyoncuk yapariz :D

bizimkiler o 16 milyonu böyle saçma sapan 6-7 oyuncuya böler iki sene sonra elden çıkarmaya çalışır onlarıda ah o parayla adam akıllı 1 veya 2 oyunca alsalar

mustafa denizli rotasını ortasaha transferine çevirmiş bayernden sebastian rode kiralık gelebilirmiş kanat için şimdilik sinan yeterli görülüyor olcanda var rode gelirse oyun sistemide değişebilir şıno sola kayar bunları basından duydum duyum değildir

Benitez, Famara ve Ait Bennasser gelsin bizde rahatlayak..

ben idareci olsam osmanlıya 2-3 çöp verir badu ndiaye yi isterdim dikine oynayan bir zenci skora katkısıda var box to box ve forvet arkası

dursun uzbeg yine grossgoys gibi son dakika kelepir oyuncu almayı düşünüyor kiralıkta olabilir bu adam ders almıyacak anlaşıldı

m.denizlinin taraftarı heycanlandıracak 18 yaşındaki transferi iptal sanırım o yönde hiç duyum çıkmadı

Maçlarda kanatlara yazacak adam bulamıyoruz, forvette iki tane baş belası. Ben sizin çapınıza tüküreyim emi. Siz almayın daha. Dursun ve çoğu futbolcu paketlenmeli en kısa sürede.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr Jan 19 View translation
Bu arada Dursun Özbek'in basın toplantısı Galatasaray tarihinin 'en başarılı' değil ama 'en gerçekçi' basın toplantısı... Acı reçete bu!

Geçmişteki insanlara verilecek en büyük ceza onları yeni Galatasaray sisteminin dışında bırakmaktır.

Son olaraksa: Galatasaray'ın tek kurtuluşu taraftarıdır. Sisteme dahil edilecek, artık hor görülmeyecek, müşteri 'sanılmayacak' taraftarı!

Kiziyoruz uzuluyoruz ama bu ceza olayi medyada "liseli , lisesiz" olayinin iyice elestirmesine yol acti. Bu tur negatif olaylar ne kadar kotu gorunsede ayni zamanda hayirimiza olabilir. Camiada bir silkinme etkisi yaratabilir. En dibi gormeden duzelmezdik zaten ve boylece radikal kararlar alinmasina yol acar diye dusunuyorum. Belki bana kizacaksiniz ama ben Dursun'a (transfer harici) guveniyorum. Nedendir bilmiyorum ama boyle gercekci baskana ihtiyacimiz vardi. Cidden kendi parasi gibi hareket ediyor ve saygi duyuyorum acikcasi. Katilmayabilirsiniz ama hepimizin cok ovdugu Ali Durust'ler falan kacip gitti...

Cok yanlis bir sey olmadigi surece destek cikmak lazim diye dusunmeye basladim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt