Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, yarın İstanbul'a getireceği Aras Özbiliz'i sezon sonuna kadar Rayo Vallecano'ya kiraladı. (NTV Spor)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pide Bitmiş.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Beşiktaş Töre'yi satarsam yerine adamım hazır olsun diyor, biz daha ilk 11'i iki transfer döneminde bir halta benzetemedik.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Beşiktaş, yarın İstanbul'a getireceği ermeni futbolcu Aras Özbiliz'i sezon sonuna kadar Rayo Vallecano'ya kiraladı. (NTV Spor)

Futbol takımımızın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda rakibi Gaziantepspor oldu.

delirecem takımda forvet yok hala ulan bir tane adam alın lig bitti aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

cidden takıma sağlayacak futbolcular alınamıyorsa ara transfer sezonunda sırf trransfer olsun diye adam alınmasın.alınamıyorsa bari parayı çarçur etmesinler.ünal aysalın aldığı o malum ara transferdeki adamların teki yok kadroda şu anda zarar bi dünya.istenilenler olmuyorsa almasınlar bence kimseyi sırf taraftarın gazını alacağız diye.

Bu kadro sezon sonuna kadar yeterli olur bence. Sadece Famara'yi almak gerek.

1396574_Galatasaray_SK.jpg

Sinan'ı Yasin okudum beynime kan sıçradı resmen

Famara bence aradığımız adam.. Ben Fransa liginden gelenlerin çoğu bizim ligde iş yapıyor..

Bonservisi 2-3 civarıysa yıllık 800-900 bin euro ya alabiliyorsak ( Milyon euroların uçtuğu devir artık bitsin.. süper yıldızlar hariç - wes-muslera-drogba )

bu pione sisto olayi nedir birisi anlatabilirmi ben o konunun kapandigini saniyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt