Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilber ortaylı genç bakışta şimdi başlıyor takip edenlere

4 gün önce Askin Ates: Benitez konusunda kulüpler anlasti. Independiente kulübü hoca'dan izin alinca satilacak.

Sorarlar ilk, bu nasil anlasma diye.

Bugün Askin Ates: 5 milyon teklif ettik. Cevap bekleniyor.

Hani ulan kulüpler anlasmisti?

İsmail abi: o forvet mutlaka gelecek bir gün mecnuunn!
mecnun: nassııl!
i.a.: o forvet diyorum mecnun, mutlaka bir gün gelecek mecnuuun!
m: ah be abi ne forvetmiş o! forvet de forvet de forvetttt de forvet! ne var ki o forvette o kadar?
i.a.: futbol var mecnun futbol! burdan gelip coşturacak beni
m: güzel futbol...
i.a.: nassııl?
m:: güzel futbol... güzel futbol o forvette be ismail abi! ben biliyorum o forvette! o forvet kesin gelecek bir gün! (ve el sallarlar forvetlere)

ac58955a81b1a11c8686ae69edd91c5a.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Kweuke> Arda Turan

4 gün önce Askin Ates: Benitez konusunda kulüpler anlasti. Independiente kulübü hoca'dan izin alinca satilacak.

Sorarlar ilk, bu nasil anlasma diye.

Bugün Askin Ates: 5 milyon teklif ettik. Cevap bekleniyor.

Hani ulan kulüpler anlasmisti?

simdi recep ivedik cikip saylan demesi lazim.:D

Alpay'i da kaybettik basimiz sagolsun

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benitez işini sapıttılar

10 gün önce o resti çeksen sıkıntı olmazdı şimdi olurda adamlar kabul etmezse yine Yasine kalacaz

İsmail abi: o forvet mutlaka gelecek bir gün mecnuunn!
mecnun: nassııl!
i.a.: o forvet diyorum mecnun, mutlaka bir gün gelecek mecnuuun!
m: ah be abi ne forvetmiş o! forvet de forvet de forvetttt de forvet! ne var ki o forvette o kadar?
i.a.: futbol var mecnun futbol! burdan gelip coşturacak beni
m: güzel futbol...
i.a.: nassııl?
m:: güzel futbol... güzel futbol o forvette be ismail abi! ben biliyorum o forvette! o forvet kesin gelecek bir gün! (ve el sallarlar forvetlere)

R.İ.P

unutulmayacaksın...

Galatasaray Fransa 2.liginden bir oyuncuyu aldı.Transferi Drogbaninda menajeri olan Frelot bitirdi.UEFA'dan gelen karar olduğu için bekletiliyor.Kaynak yaratılması durumda açıklanır.
Ponce işide bitti.Ayrica Benitez transferini Galatasaray yaparsa büyük transfer yapmış olur. ..

Galatasaray Fransa 2.liginden bir oyuncuyu aldı.Transferi Drogbaninda menajeri olan Frelot bitirdi.UEFA'dan gelen karar olduğu için bekletiliyor.Kaynak yaratılması durumda açıklanır.
Ponce işide bitti.Ayrica Benitez transferini Galatasaray yaparsa büyük transfer yapmış olur. ..

1473307.jpg

FAMARAAAAA gelsin dertler bitsin !!!

:gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::uyy:

GSC de duyumcu nefes alsın yeter durumuna geldi hiç böyle bir kıtlık görmemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt