Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ponce? Diz baglari kopmus adami alacagiz? Su agustus 2016 dan once sahalara donemeyecek Ponce?

Hamit Altintop a arkadas arandigini bilmiyordum.

Son düzenleme:
1 milyon euro bonservis ve yillik ucret max 800 bin harici transfer yapan ITOGLU ITTIR

bu beniteze baya para bayilacagimiza benziyor umarim iyi cikar ,gelirse hepimiz sabirli olmamiz lazim bugünden yarina patlama yapicagina beklemek hayal perezlik olur.

Mustafa Yavaşgül şuan ki durumda sakat olduğunu bildiğimiz oyuncuyu neden alalım ya

Kaç gündür aynı hikayeyi anlatıyorsun burada bari destekli salla biraz :D

BJK Özbiliz'i mi almış?

Töre'yi iyi bonservisle yollayıp yerini çok rahat doldurabilirler.

Biz hala yerimizde sayalım...

Üstelik Ajax'ta oynarken GS'li olduğunu açıklamış bir futbolcuydu yanılmıyorsam.

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Kulübü sömüren dinozorlar oldugu sürece, istersek messiyi getirelim, belimiz yine dogrulmaz. varlik(mal varligi) icinde rezillik cekmekten biktik artik. Adamlarin(genel kurul, liseliler lobisi) kendi cebi doldugudu vakit, taraftar üzülmüs, koskoca GALATASARAY kulübü avrupaya rezil kepaze olmus, umurlarinda degil. Artik birileri buna gercekten durch demesi lazim. Isin b.ku cikti artik. Bu vampirleri durdurmak icin baslatilacak hertürlü organizasyonda bulunurum. Alinsin artik bunlari durdurulacak önlemler. Eger aramizda benim gibi düsünenler var ise, özelden yazsin. Bakilsin artik bunun caresine. 25-30 milyon kisiyiz. Bu kadar kolay olmamali 50-100 kisinin eline koskoca kulübü verip, günden güne b.k yoluna gittigimizi izlettirmeleri. Susdukca batiyoruz. Konusma sirasi bizde olsun artik. Gercekten sabrim tasti. Dedigim gibi, özelden yazabilir benim gibi düsününler.

Benitez isi olmak uzere gibi.oyuncu gelmek icin klubune baski yaptigi ve su anda anlasma olmasi icin gs tarafinda oldugu bahsediliyor arjantin basinda

ulan bari marcio gibi bi forvet bulun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt