Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@formondesport: Lucas Biglia'nın, Galatasaray maçından dört gün önce oynanacak lig maçında sahalara dönmesi bekleniyor.

Sakatlığı yüzünden oynayamadı kardeşim. Kaldı ki ilk sezonunda baya iyiydi, Kuban'dan ciddi bir bonservisle aldılar.

Yekta'yla falan kıyaslanamaz, Ajax'tan beri takip ederim çok iyi futbolcu.

BJK sezon sonu Töre'yi yollayıp sağ kanada rahatlıkla monte edebilir.

Maliyeti uçuk olmayacağından tutmazsa da sorun yok zaten. Adamlar akıllıca iş yapıyor, demek istediğim bu.

Beşiktaş kaça aldi bunu. Bonservisi nedir?

CaCares Carillo Banega. Feghouli demiyorum gelmez.

images

galatasarayda transfer bitmez yerine
galatasarayda transfer yetişmez mottosuna sahip baskan lazim bize nett

ilber hocanın bu gece söylediği en önemli söz : bunlar rakam bilmez :P

Ben de bir duyum vereyim.Başka bir duyumcunun yalancısıyım ama normalde duyumcu olan birisi değil.
Damiao ile hiç ilgilenmemişiz.Ne gündeme gelmiş ne en ufak bir teklif götürülmüş.

Ya ne Poncesi allah aşkına adam sezonu kapatmış üstelik Roma daha yeni satın almış.En fazla sakat olmasa kiralama yoluna gidilebilirdi ki o da hiç mantıklı değil.Eğer bir forvet kiralayacaksak bu tecrübeli bir oyuncu olmalı.17*21 yaş aralığında ne kadar topçu varsa yapıştırdılar bize zaten bu transfer dönemi.Elde var koca bir sıfır malesef.Şu Umut'u Eren Derdiyokla takas etmeyi bile beceremiyor yönetim.

vay babayn canına aslanım,dedikodu bile yok lan

Transfer konusunda Denizlide de hata var.Biz milli takıma oyuncu hazırlamak için oynayan bir takım değiliz.Puan farkı zaten almış başını gitmiş.Madem ki o koltuğa oturdun madem ki bu takımdan sende memnun değilsin o zaman yumruğunu masaya vurup transferi yaptıracaksın.Baktın seni oyalıyorlar mı o zaman sen güç gösterisi yapacaksın.Burak,Umut,Hamit,Tarık,Semih,Yasin,Jose,Sabri bunların hepsini kes takımdan as takımla idmanlara bile çıkarma hepsinden kendilerine klup bulmalarını iste yolla paf takımla idmana çıksınlar.Madem gitmek istemiyorlar hepsinin futbol hayatını bitir.Bak o zaman nasıl tıpış tıpış giderler.Şunu yapacak bir delikanlı gelmedi takıma bunca sene boyunca.Yerlerine de koy alt yapıdan çocukları.Kaybedeceksek onlarla kaybedelim zaten bu sezondan ümidimizi kesmiş durumdayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt