Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flaşlı, bombalı, şoklu haberlere karşıyız.

Forsberg i alıyormuş Lyon iyi forvet diyorlar İsveç li

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Independiente Başkanı Hugo Moyano, Martin Benitez konusunda Galatasaray ile anlaştıklarını açıkladı.

Yabancilarin futbola 1-0 önde basladigi bir gerçek. Daha iyi egitim görüyorlar bir kere. Türkiye de alt yapi mi var?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Altyapı eğitimi futbolda önemli olduğu gerçekte

Bence yetenekle eş orantılı değil

Altyapı eğitimini kötü almış Arda,Gökdeniz vs bu adamlar senelerdir Avrupa mecrasında futbol hayatını sürdürüyor

Türk kulüpleri gereksiz fazla maaş vermese bir çok futbolcuyu daha seyredebilirdik

Fikret orman ben arfa ve menajeri ile yemek yemis teklif sunmuş. Nice e sözüm var onlar sayesinde tekrar yükselişe geçtim sezon sonu neden olmasın demiş

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bana göre Famaradan iyi

Fransa ikinci liginde şov yapan adam,hele ki bir sezonluk performansıyla ne kadar değerlendirilebilir ? Tartışma konusu

Millet zenci diye yeni Drogba olacak sanıyor :DD
sie Aydın pls Sie.. Famarayı beğenmiyo haspamm :)

benitez famaraya ben bile razı oldum, eski mesajlarımdan bilen bilir ben ismi duyulmadık oyunculara hep karşı çıkmışımdır Türkiye ligi için, şimdi ise inşallah umarım haber doğrudur diyorum..

Spalvis için tekniği kötü deniliyor. 1.5M'ye daha iyisi alınamaz. Hocanın istediği pivot forvete uygun isim. İllaki daha komple biri gerekiyorsa dediğim gibi gözünün karartıp Haller'i alacaksın.

Yasin'den kurtulamayacağız gibi his var içimde.

CZOgZFPVAAAu9u6.jpg

Taraflı bir yayın olduğu belli de

Yüzde 1 gerçeklik payı varsa götürmezsen adam değilsin lan gvt sana mı kaldı Galatasaray =?

carolede ikinci ligden gelen herifdi, adamlar turkiyede is yapiyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt