Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a Roket adam geliyor!

Galatasaray'da sağ kanat için düşünülen isimlerin transferi gerçekleşmeyince ilk etapta B planı olarak düşünülen hızı nedeniyle 'roket adam' şeklinde lanse edilen Lass Bangoura için harekete geçildi

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Peru basınına lanet olsun,Carillo-Zambrano-Farfan hepsini yazdılar hiçbiri gelmedi.

Benitez demek, Yasin out demek. Bir kez daha düsünün simdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Galatasaray, Carlos Zambrano ile ilgileniyor''

Peru'dan Rpp, Galatasaray'ın Eintracht Frankfurt forması giyen Carlos Zambrano ile ilgilendiğini iddia etti.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
bu haber 100 kere cikiyor yilda. adam iyide, gelmiyor zaten

Kanat için sonuçlansa da sonuçlanmasa da Benitez için girişmler oldu ciddi ciddi, forvet için kimlerle görüştük ? Forvet alamayacak bu beceriksizler. Benitez'de meçhul gerçi.

Sen Aydin Yilmaz icin stad yapmis adamsin, yiksan ne olacak.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Galatasarayi biraktigini tum cihana duyurmus fakat daha sonra 1-2 adet Arjantinli hokkabaz ugruna geri donmus birinin ALTYAPI konseptini anlamasini bekleyemeyiz innit, Hakan m8

hea iyi o zaman

spalvis cöptür arkadaslar. AaBnin butun oyuncular bize yaramaz. Danimarka liginden alacagimiz belliydi fakat onlari kacirdik zaten.

sen demekki çok izledin? Ben zaten olağanüstü oynayacak diye bir şey demiyorum.. Ama bu şartlarda daha iyisi alınmaz diyorum. Daha iyisi için Haller alınmalı.

Mesela Muhammet Demir tam bizlik adam gereksiz şut sevdasından vazgeçerse iş yapar

Verirsin bir iki tane çöp mesela Umut artı para sonradan girecek yararlı bir adam olur

Cenk Tosun'a da böyle karşı çıkılıyordu şuan ne kadar faydalı olduğu ortada

9275d8a09a2291cb2ee08c43dcfdcf4c.jpg

Bu yalanmı acaba yani bu kadar gelir varsa nasıl zarar ediyoruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şu yerli çetesinden komple kurtulmadan adam olmaz bu takım. Sabri, Umut, Semih, Burak, Selçuk, Çolak, Yasin, Tarık. Hepsini postalayacaksın.

managerine göre wesley gidiyor, bizim takım 5 yıl doğru dürüst atak yapamaz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt