Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başında herkes Ben Arfa'ya kilolu bitti artık falan diyordu buralarda....

Şimdi döktürüyor adam. Taabrat'da öyle olacak diye bir kaide yok ama bu işler doku meselesi. Denemeden bilemezsin...

Ben gelmesinden yanayım hoş şu an (Benitez) hariç kim gelse adı geçenlerden sevinirim. Taabrat'la tribünlerin frekansı bir tutarsa ortalık yıkılır.

Twitçilerden sonra bir de başımıza göbekçiler çıktı.

GS bu zihniyet yüzünden ilerleyemiyor.

Dünk aksam'ki manajer akdas Yavasgül beyfendi FAMARA + 1 müspet sürpriz transfer gelebilecegini söyledi...Adam manajer yani ister inanin ister inanmayin.

Son Dakika!!!

Transfer ACILDI!!

Bende menajerim FM de kariyerim bile var.

Yeni transferimiz H.O

JOSE'nin araciyla yapilmistir, kendisine tesekkür ederiz.

CZPeFXtWIAMREIg.jpg

Guido Albers: "Sneijder Galatasaray’da mutlu. Ona ne yapacağını ya da yapması gerektiğini ben söyleyemem."

Rodrıguez ve şinonun cocuklarıyla 20 sene sonra şampiyonluk h.o muslera da yapsın bi tane zaman gecmeden kaleci de hazır bi de ardadan gelir oo gelecegimiz hazır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rodrıguez ve şinonun cocuklarıyla 20 sene sonra şampiyonluk h.o muslera da yapsın bi tane zaman gecmeden kaleci de hazır bi de ardadan gelir oo gelecegimiz hazır

hazır yapılmışı var Lannis Hagi :P

ÖMER FARUK ÜNAL ‏@ofunal 2 dk.2 dakika önce
C.Tesi akşamı
OSMANLI-GS maç saati Ankara'da karlı ve (-6) dereceyi gösteriyor.
Bu maç öne çekilemez mi?
Anayasa değişikliği mi gerekiyor?

ÖMER FARUK ÜNAL ‏@ofunal 2 dk.2 dakika önce
C.Tesi akşamı
OSMANLI-GS maç saati Ankara'da karlı ve (-6) dereceyi gösteriyor.
Bu maç öne çekilemez mi?
Anayasa değişikliği mi gerekiyor?

Biz puan kaybedelim diye çekmezler. Orda fener oynasaydı 10 hafta bile ertelenirdi.

Kendi aralarinda yapmasinlar da :D baska ne yapmak istiyorlarsa yapsinlar, birisi forvet dogursun pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt