Gollerinin hepsi hemen hemen cok vasat. Bu golleri Burak'ta atiyor. Bana mac icinde ki faydasi ve etkinligi lazim.
Görende bütçemizin 15-20 oldugunu zannedecek max 3-4 verirriz kardeş forvet için. Spalvis yada Famaradan biri gelecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gollerinin hepsi hemen hemen cok vasat. Bu golleri Burak'ta atiyor. Bana mac icinde ki faydasi ve etkinligi lazim.
Anlaşmışlardı en sonMuhammeti trabzon almadimi ya
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gulunc olmatransfer kapandiysa bu saatten sonra o parali asker dediginiz ultraslani kimse tutamaz ve baskani koltugundan ederiz
transfer kapandiysa bu saatten sonra o parali asker dediginiz ultraslani kimse tutamaz ve baskani koltugundan ederiz
transfer kapandiysa bu saatten sonra o parali asker dediginiz ultraslani kimse tutamaz ve baskani koltugundan ederiz
izledigisen cop oldugunu bilirsin
Bana göre Famaradan iyi
Fransa ikinci liginde şov yapan adam,hele ki bir sezonluk performansıyla ne kadar değerlendirilebilir ? Tartışma konusu
Millet zenci diye yeni Drogba olacak sanıyorD