Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz: Galatasaray forvet mevkisi için Cornelius, Spalvis ve Diedhiou'yu gündemine aldı. Benitez transferini şu an için beklemeye aldı.

İyi o zaman biz kalkalım elinize sağlık herşey çok güzeldi

Duyumsuz kaldığımız şu günlerde 2. el duyum satıyorum, ilgilenenler özelden ulaşabilir.

Transfer tekrar açılmış arklar.

Bizim fetvacı Hamit düzeliyormuş tamam işte asrın transferi. Bu müthiş transferle kapattık. Jem Paul, Tarık, Sabri, Umut gibiler de formlarına kavuşunca bizi kimse tutamaz :asd22:

Transfer 24 saat acık arkadaslar aksini iddia eden faiktir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fikret Orman: "2016'da Sampiyonlar Ligi'nde Yari Final oynayacagiz"
(10 temmuz 2013) haha ya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dünyada bizim gibi yönetilen bi kulüp var mıdır acaba çok merak ediyorum. yönetim gidip oyuncularla görüşüyor denizli ve hamza sürekli bunları veto ediyor. yemin ediyorum şu olayın en ufak bi mantıklı yönünü hiç bi insan evladı anlatamaz. hocanın istemediği oyuncuyla neden görüşüyorsunuz, bu hocalar size bi liste vermiyor mu , hocam bak biz bu oyuncuyla görüşecez bu oyuncuyu istiyormusun diye sormuyor musunuz ? neden vaktinizi boşa harcıyorsunuz kepaze, rezil herifler ?

Kafayı yicem evren göz benitez bekletiliyor diyo ulan gerizekalı kaç gündür uğraştık nşye bekletsinler ölcwm ya millet kafayı yemiş yeminne

Doumbia geleyo mu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt