Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bugün bir haber aldım arkadaşlar, bilmiyorum %99 doğru deniliyor. Dün de yazdım gerçi, Türkiye'den arkadaşımla konuştum.. Hayırlı olsun.

Icimden bir ses bir beklerken iki genc forvet gelecek diyor.

Famara'nın 19 golünün 7'si penaltıymış.

-----------Muslera---
Linnes--Denayer--Chedjou--Carole
----------Selçuk--Donk-------
Podolski-----Sino---Benitez---------
--------------Diedhou

Bu bize yetmez . Denayer sene sonu gidiyor , Podolski , Chedjou, Donk , Sino ve Selçuk,Balta hatta Burak bile 32-33'lere giriyor. Benitez falan burada tutarmı oda malum

Kısaca UEFA'dan 2 sene ceza yesen döndüğünde elinde koca bi hiç olacak Linnes-Carole-Sinan-Muslera-Benitez-Famara dan başka oyuncun olmayacak ki bu isimlerin de ne kadar tutacağı muamma Muslera hariç.

Keşke şartlar el versede şöyle birşey olsa

UEFA cezası bittiğinde

------------Muslera---------
Linnes--Denayer--Transfer--Carole
----------Transfer--Transfer--------
Sinan (Bruma)--Sino----Benitez(Telles)-----
-------------Famara---------------

aslında harika kadro olabilir , Bruma ve Tellesi,Denayeri elde tutup krizi atlatırsak o dört bölgeye 3 yerli 1 yabancı isim alsan mis gibi olur Tabi Sneijder'in 2 sene sonraki reaksiyonu da önemli

Menajer tipinde bir arkadaş bana mesaj atmış. "Derhal beni Ara"

Hayırdır ..

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

arkadaşlar aile şirketimizin ocak ayı toplantısındaydım son gelişmeleri alabilir miyim
(verenlere like verilir)

Tek vuruşları iyi demekki :D

Guizamıydı 27 golle gelip hiçbirini penaltıdan atmayan ?

Evet Guiza penaltısız gol kralı olmuş.

Tek vuruşu iyi demek ki deyip geçiştiremem.Ben penaltıları istatistik olarak saymam.

Mesela bizim Burak da ligde istatistik olarak Podolski ile aynı güya ama 3'ü penaltı 1'i boş kale 1'i de 2-0'lık skoru 3-0 yapan gol.Burak'ın 3 golü falan var bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt