Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder gitmez rahat olun yahu gidersede yer dolar elbet bir şekilde bir Hagi değil iyidir severim ama bi Hagi değil

Giderse bu takım sittinsene 4-2-3-1 oynayamaz , yeri de hayatta dolmaz . Burdayken dolar demesi kolay ama o iş öyle olmadı hiç

Diedhou'yu da Spalvis'i de oyun içinde görmek lazım. Burak'ın videolarını yapsak ağzı açık izler herkes ama ne çektiğimizi bir biz biliriz.

Transferler en geç 31 Ocak'ta bitecek. Kaynağımı paylaşamam söz verdim.

Giderse bu takım sittinsene 4-2-3-1 oynayamaz , yeri de hayatta dolmaz . Burdayken dolar demesi kolay ama o iş öyle olmadı hiç

Mantıklı iş transfer olursa 4-4-2 olabilir

Muslera
Linnes chedjou hakan Carole
Benitez Donk selçuk ben arfa
Poldi spalvis

Olabilir mesela

Diedhou'yu da Spalvis'i de oyun içinde görmek lazım. Burak'ın videolarını yapsak ağzı açık izler herkes ama ne çektiğimizi bir biz biliriz.

Kesinlikle çok iyi söyledin ama bir fark var.

Diedhou sadece videoları izleyip bakarsan gol atmaktan başka çok top indirip tutmuş , dar alanda takımı sırtlamış mücadele edip kazanmış. Spalvis daha cok bos alanlarda bulduğu topları iyi kullanmış öyle top indirip dağıttığı çok golü de yok yani sadece video yorumu.

Chisom Chikatara

Sağlam uyduya sahip bir arkadaş yarın Nijerya-Tunus milli maçında bu çocuğu alıcı gözüyle izleyebilir mi acaba?Geçen gün yedekten girip 30 dakikada hattrick yapmış.Videosu var ama bir de maçta izlemek lazım.Yardıran türden bir zenciye benziyor videolarında.Nijerya liginde oynamakta kendisi

Son düzenleme:
valla gidip aab foruma yazacam simdi biktim spalvis spalvis

drogba 20 yaşından 24 yaşına kadar le mans'taymış ve 64 maçta 12 gol atmış. : ))

Şunu da ekleyeyim Spalvis eğer uygun fiyata alınabilirse alınsın. 1 sene sonra biraz daha toparlarsak mali durumu kendisi yedek olur top class bir santraforun arkadasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt