Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drogba 20 yaşından 24 yaşına kadar le mans'taymış ve 64 maçta 12 gol atmış. : ))

Drogba patlamayı guingamp'ta yaptı diye biliyorum ben.Sanırım o da ligue 2 deydi o zamanlar :D yok ligue 1 deymiş o zamanlar.Hatta Canaydın zamanında sanırım Drogbayı bize Fransa'da yaşayan bir iş adamı önermişti.Onunla ilgili bir belge forumda görmüştüm daha önce

Son düzenleme:
8327315-13043093.jpg

Sneijder gitmez demek istiyorum ama giderse benim gözümden düşer açıkcası...

Belki herşey para değil ama kimse buradaki parayı vermez. Buna rağmen giderse demek hiç bir türlü bağ kuramamış.

Cornelius tamam da Spalvis bana bizde iş yapmaz gibi geliyor . O boya tüm goller mi açık alanda atılır ulan az fiziğinle ez

Sneijder'de insan beyler son 3 senesini üstdüzey bi takımda Avrupa'da oynayarak geçirmek isterse ben hain demem şahsen

FFP savunmasında, gider-maaş azatılması, gayrımenkullerin değerlendirilmesi, tesis-stad isim hakkı satışı ve kadro daraltma var.

@Senfo10 yapılacak savunmada ''tek biz değiliz, bir sürü takımı men etmeniz gerekir'' denecek, 2019'dan itibaren kâr edileceği vurgulanacak.

FFP savunmasında, gider-maaş azatılması, gayrımenkullerin değerlendirilmesi, tesis-stad isim hakkı satışı ve kadro daraltma var.

@Senfo10 yapılacak savunmada ''tek biz değiliz, bir sürü takımı men etmeniz gerekir'' denecek, 2019'dan itibaren kâr edileceği vurgulanacak.
İkincisi çok saçma herkes kendi mali durumundan sorumlu.

ogrendigim kadar ile spalvisi sadece biz istemiyoruz. rusya vs. deniliyor aalborg forumunda

bu Famara'ye teknik diyen de var kazma diyen de.Hiç bir iki maç izleyen olmadı mı?

Eğer böyle bir savunma yapılacaksa azizin strum grazlı savunmasından ne farkı kalacak bu işin.Bak biz yaptık ama başkaları da yaptı.Şu zihniyetle savunmamı yapılır lan.Azcık adam olun doğru dürüst bir işiniz olsun.Bu ne be :mad::mad: kendi işinize bakın cezayı minimuma indirin.Bu savunmayla adam iki misli cezayı yapıştırsın da akıllanırsınız

Atatürk gibi forvet lazım. Kendini unutturacak, sonra ortayı tamamlayacak bir forvet..

Edit: Bu arada Atam ofsaytta bekliyormuş Burak gibi..

BwTnqDcIMAAiPAq.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt