Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.726
- 25.005
- 3.343
Şuraya bi cebine koyayım yazsak 1 hafta alırız herif tüm forumu elden geçirdi halen kimse yok .. Şu 70 milyonun çocuğunu atın artık bu küfürden birde bana ceza verin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o bıdık haco nabıyon ,bende muz var sana sokmalık,salatalık turşusu da var.olur mu?Sergen Zeren nerede zenci bi tane futbolcu buldum zeren seni keser puhaha FDFdf
Hakan Delikanlıyı karım yaptım
Pukininde üstüne attırdım hala istiyorlar hala istiyor bu ne iştah
Yürü git ulan
boş konu açana sen mi diyon bunlari
Sende got olsa önce gitte insanların yüzüne küfür et bakalim dişlerini eline versinlerde gör ebeyinkini tersten delikanlı adam klavyeden yazmaz yavsak herifNe oldu lan götünüz yemiyor mu küfür etmeye
Korkak tavuklar
Sizde o cesaret ne gezer korkak gsli sürüsü
Bu saatler ergenler için +18 saatler. Müptelası olmuşsun bellikiNe oldu lan götünüz yemiyor mu küfür etmeye
Korkak tavuklar
Sizde o cesaret ne gezer korkak gsli sürüsü
Sapanla sen vur.12 yasinda annesine sikayet eder seni,Lan yokmu sapani olan bi renktas indirsin su pezoyu
Sent from my HTC One using Tapatalk
ulan kendi tarihinden bi haber takımın,kodugumun kuşu.kurucunuz belli değil lan!şu iflas mevzusuna gelirsek mal varlıgımızla sizi 10 kere satın alırız ,onun bunun evladı.iş adamları olmasa bi pok yiyemiyceksiniz.kadıköyde kaldırdıgımız kupayı açta totona sokalım