Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan kendi tarihinden bi haber takımın,kodugumun kuşu.kurucunuz belli değil lan!şu iflas mevzusuna gelirsek mal varlıgımızla sizi 10 kere satın alırız ,onun bunun evladı.iş adamları olmasa bi pok yiyemiyceksiniz.kadıköyde kaldırdıgımız kupayı açta totona sokalım
Sergen ver agzinin payini hadi.Senin arkandayiz,

Yalnız dikkatinizi çekti mi, Yasin Şimşek'i ihbar ederken "kuştur antudan kovduk" dedi, hadi biz bunlarla dalga geçiyoruz da bunlarda kendi kendilerine kuş kuş diye mi dolaşıyor, nasıl bir topluluk bunlar.

Chelsea'de Pedro, İspanya'ya geri dönebilir. Villarreal ve Valencia, yıldız futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Pedroyu kiralasak ya arjantin bebeleriyle ugrascagımıza

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ohh rahatladım zevkliydi latficim sağol evet nerde kalmıştık he doğru rengdash olabilir pedro ama biliyorsun bize ispanyol pek yaramıyor

yalnız bu latif normal degil.bildiğin şizofren anasını sattığımın bebesi

Adam sövülmekten haz duyuyo baya bildiğin usanmadan bıkmadan geliyo iki güne bir :D

Yalnız dikkatinizi çekti mi, Yasin Şimşek'i ihbar ederken "kuştur antudan kovduk" dedi, hadi biz bunlarla dalga geçiyoruz da bunlarda kendi kendilerine kuş kuş diye mi dolaşıyor, nasıl bir topluluk bunlar.
ahahaha aptal sürüsü hepsi ya

Latif forumdan birisi idda ediyorum

Hatta aklımda şüpheli biri var ondan çok üstüne gitmedim

Chelsea'de Pedro, İspanya'ya geri dönebilir. Villarreal ve Valencia, yıldız futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Pedroyu kiralasak ya arjantin bebeleriyle ugrascagımıza

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir de transfer yasagi soz konusuyken kiralik transfer cok mantikli olmaz pedro ust duzey bi oyuncu ama gecici cozumler yerine saglam temeller atilmali

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harbiden yeni farkettim oda ayrı bir ironi adamların kafada yer yapmış artık galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt