Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
adamlarda Van Persie var Fernandao var biz hala saçma sapan adamlarla uğraşıyoruz.........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Latif forumdan birisi idda ediyorum
Hatta aklımda şüpheli biri var ondan çok üstüne gitmedim
Bana kuş diyenin kellesi kopmustur nokta.Yalnız dikkatinizi çekti mi, Yasin Şimşek'i ihbar ederken "kuştur antudan kovduk" dedi, hadi biz bunlarla dalga geçiyoruz da bunlarda kendi kendilerine kuş kuş diye mi dolaşıyor, nasıl bir topluluk bunlar.
Öyle olsa küfür etmezBencede öyle fenerli değil kendisi. Trollük yapıyor.
bende aradim bulamadim renktas; youtube videosunu izledim fena oyuncu degil gibi
Öyle olsa küfür etmez
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Site sahibine mesaj attın ip log kayıtlarından buluruz bunu kimse o küfürleri edebilecekmi bakalım?
ya böyle bi gerizekalı olabilir mi? geçen benitezin maçını izliyoruz bi sitede gece 3.30-4.00...bu şizofren latif küfür ediyo ordaki sohbette..valla devam ederse savcılıga falan verin bu puştu.
Ip adresi versin adminler yeterya böyle bi gerizekalı olabilir mi? geçen benitezin maçını izliyoruz bi sitede gece 3.30-4.00...bu şizofren latif küfür ediyo ordaki sohbette..valla devam ederse savcılıga falan verin bu puştu.
Latif geldi yinenoluyor yaw
ohhoo birader kuş telef oldu bile geç kaldınnoluyor yaw
Ip adresi versin adminler yeter 100 liraya cinayet isleyen tipler taniyorum.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ben latif muhabbetini bilmiyorum ama su adamin yapacagi sey fenerlinin isi degil net eski ihracli bir uyeLatif forumdan birisi idda ediyorum
Hatta aklımda şüpheli biri var ondan çok üstüne gitmedim
Öyle olsa küfür etmez
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi