Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Kuveyke iyi gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede öyle fenerli değil kendisi. Trollük yapıyor.
Aga öyle olsa başka türlü olurdu adam fenerli malın tekiRenktaş kaç kuş helak oldu burda , bunun gibi değillerdi bildiğin troll bu (kendini trol sanıyor), forumdan biri aklınca eğleniyor
Tarzını birine benzetiyorum da çıkaramadım. Ama böyle sol ayaklı pivot santrafordu o da.
He antudan kovulurken Yusuf Arslan a kufuru bastim nasil ama.yasinin aciklamasini bekliyorum
yasin antudan kovuldun mu lan ?
Bence tersine, forumda uzun süredir barınan bir kuş.
Giroud
He antudan kovulurken Yusuf Arslan a kufuru bastim nasil ama.
Selam beyler bayanlar. 6 aydir cezaliyim Dursun ve Hamza yuzunden. Kus avalama sezonu acilmis, ne kafar fenerli varsa onun anasini, bacisini, colugunu cocugunu saha kaldirim!
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Selam beyler bayanlar. 6 aydir cezaliyim Dursun ve Hamza yuzunden. Kus avalama sezonu acilmis, ne kafar fenerli varsa onun anasini, bacisini, colugunu cocugunu saha kaldirim!
Neden acaba diye dusundun mu hic adam Antuya uye olmus sinirini aliyorlar hakandan.Hakanla şahsi problemi var özellikle
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi