Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
latfi forumdan biri olabilir arkadaşlar doğru söylüyor sabah akşam burda nerdeyse herkesi tanıyor böyle fenerli olmaz hakanla yasine gıcık bir moderatör eskisi olabilir kullandığı hesaplar hep eski hesaplar çünkü yazım tarzı 12-13 yaş olsada 2010 hesabıyla geldiğini görmüştüm 8 yaşında biri galatasaray forumundan bu kadar hesap alıp ilerde kullanmayı akıl edemez herhald

Az evel unutulmaz maclari izliyordum. Kendi kendime dedim ki, cok yaklasmistik su takima benzer bir takim yakalamaya. Tam 2011-2012 sampiyonlugunun akabindeki transfer doneminde; -3-4 nokta atisla duman eder, kesinlikle ceyrek finalle yetinmezdik.

Stopere Alex'i hayal ediyordum ama Dany geldi. Ujfalusi sakatlaninca aldigi Dany'e guvemeyip Cris'i aldirdi.
Farfan bedavayken Amrabat'i aldirdi.
Elmander, Baros, Necati vardi, devre arasinda da Drogba gelecekti. Burak ve Umut'u aldirdi.
Bir de sol bek lazimdi ama Riera resmen bir Ergun Penbe olmustu.

Ertesi sezon sol bek ariyorken Carlinhos'tan vazgecip Bruma'yi aldirdi. Alex'in 3 milyona gittigi yerde Chedjou'ya 7 milyon verdirdi.

Tirnaklariyla kurdugu muthis kadroyu elleriyle mahvetti Fatih Terim.

Heriflerin derdi belli kişilerle olta attım bilerek düşmedi çünkü belli kişilere odaklanmışlar

yasinin aciklamasini bekliyorum
yasin antudan kovuldun mu lan ?

Selam beyler bayanlar. 6 aydir cezaliyim Dursun ve Hamza yuzunden. Kus avalama sezonu acilmis

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakanla şahsi problemi var özellikle

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence tersine, forumda uzun süredir barınan bir kuş.

Uzun süredir barınması için bizim gibi mesaj atması lazım. Yoksa dikkat çeker. Aşırı rahatsız olması lazım bu kadar rol yapmak içinde. Bence uzun süredir olan bir hesabı var orda normal arada böyle kuşum diyip forumu trollüyor.

Gecmiş olsun beyler aslında yazık ben buna üzülmüyorum o anne babaya yazık Allah bilir ne zorlukla yetiştirip büyütmüşlerdir annesinin duydugu küfürlerede yazık inşAllah bir daha olmaz.

Selam beyler bayanlar. 6 aydir cezaliyim Dursun ve Hamza yuzunden. Kus avalama sezonu acilmis, ne kafar fenerli varsa onun anasini, bacisini, colugunu cocugunu saha kaldirim!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

6 ay ?? masallah ne ettiginiz bu kadar cezayi hak etmek için. Geçmis olsun, tekrar hos geldiniz aramiza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt