Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hicte oyle gostermiyorsun renktas.
Yasin senin problemin ne biliyormusun? Nerde duracagini bilmiyorsun.
Aslinda guzel cocuksun.Biraz yontulman gerekiyor cocuklugu ustunden atman lazim. Kisacasi biyerde ezilmen lazim. Tipik 90 sonrasi az egitimli ergen psikolojisi. Ama cozulur dert degil. Kuzenimde seninle emsal ayni yaslarda senin gibiydi. Dayak arsizi oldu cikti sonra..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kaniti goster al benden aciklamayi kanit bilgi Kanitin yoksa Uza.

canim sana feda be. top sende

fbdbe9207125526132f0ecb1492b3126.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aksamlar Güneş Batar Dağlar Yatar FAMARA
Ağlarım Gözyaşlarım Akar Akar FAMARA
Yanarım Gizli Gizli Alev Alev FAMARA
Zaman Hiç Geçmiyor Sensiz FAMARA

FAMARA Kadeh Dökmüş Bağlara
FAMARA Hüzün Çökmus Dağlara
FAMARA Sevdan Düşmüş Yollara
Yalın Ayak Başım Açık Kış Günü
Aksamlar Yine Yoksun Sen Yanımda FAMARA
Ağlarım Gözyaşlarım Durmaz Akar FAMARA
Yanarım Gizli Gizli Gizli İçten İçe FAMARA
Gözyaşımı Silmeye Gel FAMARA

FAMARA Kadeh Dökmus Bağlara
FAMARA Hüzün Çökmüs Dağlara
FAMARA Sevdan Düsmüş Yollara
Yalın Ayak Başım Açık Kış Günü

Iib_sngq.jpg
Geliyor mu ?

Yasin senin problemin ne biliyormusun? Nerde duracagini bilmiyorsun.
Aslinda guzel cocuksun.Biraz yontulman gerekiyor cocuklugu ustunden atman lazim. Kisacasi biyerde ezilmen lazim. Tipik 90 sonrasi az egitimli ergen psikolojisi. Ama cozulur dert degil. Kuzenimde seninle emsal ayni yaslarda senin gibiydi. Dayak arsizi oldu cikti sonra..

Oww ivana sert.

Yalniz senden baya suphelendim hakan bu her gelen yeni uyeler neden sana sovuyor.Aklima foruma birakiyorum diyipte Antuya mi uye oldun aklima gelmiyor degil acikcasi.Antudan gelen kuslar sana sovuyor.
Heralde senden kaynaklaniyor kardes. Seni burda bir cok kez rezil ettim, sende yolladin renktaslarini buraya. Kaynak Latfi. :red:

Arkadaslar kacirmisim, caps var mi :D

önce ben bunu yazmıştım lavuğa

latfi adammısın lan sen lolipop nası şutladık seni forumdan he enayi olum biz senin gibi bebeleri çok gördük gül gül öldük oku lan burayı .bine dur daha neler yapıcaz sana gscimboma bulaşmıyacaktın olum biz adamın aklını alırız aklını bizim bir bu kadar da yerin altında var oğlum...

cevap niteliğinde şu talihsiz ifadeleri kullandı..

L1GOqb.jpg

Yasin sen herkesten supheleniyorsun da senin Galatasarayliligin confirm edildi mi ?

Su profilide degistirir misin guzel kardesim hic yakismiyor negatif enerji saciyorsun takim transfer yapamiyor...

yoo cidden supheniyorum artik su yasinden, ilk basda saka gibiydide...

Yalniz Yasin forumda troll olmaya calisan en vasat isim. Insan bu kadar mi vasat olur be.

Koskoca forumda kuslar sadece Hakana kufur ediyorlar saka gibi bu isin icinde bir seyler donuyor Hakan kimbilir ne yapiyor.

Koskoca forumda kuslar sadece Hakana kufur ediyorlar saka gibi bu isin icinde bir seyler donuyor Hakan kimbilir ne yapiyor.
Kuslar Melo'ya da küfür ediyor, Melo da mi Fener'li?

Gercek Galatasaray'lilari sevmezler tabi. Senin gibi Fener'li avatari kullanan Galatasaray'li görünce dogal olarak forumun en mali diyip gectiler. :hat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt