Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.568
- 2.299
- 1.198
kendini bir sey sanma delikanli.Yalniz Yasin forumda troll olmaya calisan en vasat isim. Insan bu kadar mi vasat olur be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendini bir sey sanma delikanli.Yalniz Yasin forumda troll olmaya calisan en vasat isim. Insan bu kadar mi vasat olur be.
Sana da koyariz fiyat ne kiziyon hakan.'milletin etiket oldugu yerde fiyati biz koyariz' diyor birde. Ulan yeni gözlük alacak gücün yok gelmis fiyat koyarim diyor.
Para soruyorsan emin ol senden daha cok param vardir satin alirim sizi o derece param var,'milletin etiket oldugu yerde fiyati biz koyariz' diyor birde. Ulan yeni gözlük alacak gücün yok gelmis fiyat koyarim diyor.
Yasin kus cikmis. :red:
kerim zengin abi derken şerefinden boyundan posundan azcik utandin miyaser vardı bi ara,rus karı ayarlıyım derdi sana durmadan.sonra merih ince vardı bana gay derdi,ilginç fantazileri,hayalleri vardı benle ilgili.15-16 yaşındaydım o zaman.foruma hikayeler anlatır dururdum ..milano falan : ) kerim zengin abi,umut karagül,melih abi bol bol gülerlerdi.2010 ekim-kasımdı galiba : )![]()
adamlar satilik degil kanka k. bakmaPara soruyorsan emin ol senden daha cok param vardir satin alirim sizi o derece param var,
troll olmaya calisan en uber insan benim sagol hakan thx alamanya kardes ulke :heart:Yalniz Yasin forumda troll olmaya calisan en vasat isim. Insan bu kadar mi vasat olur be.
hayirdir renktas marketi mi satin alion haftayasu 2 haftadir trollugu biraktim zaten Trollugume haftaya baslayacagim.
Ne zaman behlul bihter paylasmisim ben.nefret ederim o diziden.Latfi diye isim mi olur lan yeni farkettim puahaha
Bu arada yasin şimşek ya hesabı çaldırdı ya da beynini aldırdı , bu sürekli bihter – behlül derdi
Yasinin sorunu var. Söylerdim de sözüm var ona. Oda sözünü tutuyor işte