Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saglam 1 forvet alsak sampiyonluga olan inancim %33 ten %53 e cikacak..

Sent from my HTC One using Tapatalk
ya feneri görmedin mi tuzla maçında...adamlar elle kolla gol attı,kazandı haketmedikleri maçı.TR kupasında bile aynılar.bjknin işi zor.ama eğer biz yarışa katılırsak parçalarız valla.

ya feneri görmedin mi tuzla maçında...adamlar elle kolla gol attı,kazandı haketmedikleri maçı.TR kupasında bile aynılar.bjkni işi zor.ama eğer biz yarışa katılırsak parçalarız valla.
Biz hep sampiyonlugun en buyuk adayiyiz ama iste malesef sonuca gitmek icin gol lazim..

Bizim forvetlerle anca clube icmeye gidilir orada da ortami hic ederler.

Çok yakından takip etmiyorum şu sıralar transfer konusunu. Çünkü cidden sinirlerimi bozuyor ama bugün NTVSpor'da bir habere denk geldim. Forvet arayışları falan diyorlardı ve Fransa 2.Liginden bir oyuncuyu söylüyorlardı. Nedir bu işin aslı ? İyice dadandık galiba Fransa 2.Ligine. Telles'i Inter'e gönderip Carole denen şeyi getirdik. Şimdi de bir başkasını getireceğiz sanırım çöplükten.

Çok yakından takip etmiyorum şu sıralar transfer konusunu. Çünkü cidden sinirlerimi bozuyor ama bugün NTVSpor'da bir habere denk geldim. Forvet arayışları falan diyorlardı ve Fransa 2.Liginden bir oyuncuyu söylüyorlardı. Nedir bu işin aslı ? İyice dadandık galiba Fransa 2.Ligine. Telles'i Inter'e gönderip Carole denen şeyi getirdik. Şimdi de bir başkasını getireceğiz sanırım çöplükten.
Nede olsa fransadan esintiler var klubumuzun tarihinde :asd:

Iyi nobetler saat 3 olmus yarin is var..

bulletden nasil kurtulcaz, adam sakatlaniyo kafasi kopuyo gene oynuyo

ulan emenike'yi west ham'e 7m opsiyon ile kiralmis sikeciler...

Biz Burak'i satamiyoruz :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt