Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.722
- 10.827
- 2.413
capsiz herifler gene son güne birakacaklar milletin cöpünnü alacagiz bu gidisle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi arzusuyla oldu.Bu devrimci kardeşimizi cezalandırıp camii avlusuna mı bıraktınız be brader. Şükrü ERDEN yazıktır, ayıptır,günahtır.
birgün sizinde adalete ihtiyacınız olacak. kahrolsun faşizm
çember daralıyor YARGILANACAKSINIZ !!!
Doner ustasiyimne işle meşguliyettesin
Kanat transferi yok dimiGunaydin arkdaslar...splavis ve famara cok ciddi ilgi var ikisinden biri yeni golcumuz olabilir...ayrica nispeten daha unlu bir oyuncuya daha teklif yapilmis ismi dogrulatamadim...
Denizli yaş kriteri 25 dedi o yüzdenPapiss cisse ne durumda. Bu dönem forumda hiç adı geçmedi niyeyse. Sakat yada formsuz mu?
SM-J500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denizli yaş kriteri 25 dedi o yüzden
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunaydin arkdaslar...splavis ve famara cok ciddi ilgi var ikisinden biri yeni golcumuz olabilir...ayrica nispeten daha unlu bir oyuncuya daha teklif yapilmis ismi dogrulatamadim...
Bence doğru politika izliyor öyle diye diye takım bu hale geldi. Yasin poldi wes burak umut sinan donk bilal selçuk orta saha ve hücumun banko oyuncuları ve ilk alternatifleri 30+ sinan dışında, olcanida ekleyebilirizBence denizli bu yas kriterinden vazgecmeli forvet transferinde. Forvete kendi kanitlamis ve tecrubeli isme gerek var
Splavis daha kolay alınır lakin biz Famara yı daha çok istiyoruz.Gunaydin arkdaslar...splavis ve famara cok ciddi ilgi var ikisinden biri yeni golcumuz olabilir...ayrica nispeten daha unlu bir oyuncuya daha teklif yapilmis ismi dogrulatamadim...
Splavis daha kolay alınır lakin biz Famara yı daha çok istiyoruz.
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Gunaydin arkdaslar...splavis ve famara cok ciddi ilgi var ikisinden biri yeni golcumuz olabilir...ayrica nispeten daha unlu bir oyuncuya daha teklif yapilmis ismi dogrulatamadim...