Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydin arkdaslar...splavis ve famara cok ciddi ilgi var ikisinden biri yeni golcumuz olabilir...ayrica nispeten daha unlu bir oyuncuya daha teklif yapilmis ismi dogrulatamadim...
günaydın renktaş Famara gelsin dertler bitsin ama artık kesinleşssin uğraşılıyor lafından sıkıldım imza görmek istiyoruz ..

Bugün Afrika saati ile 24'de cm de olabilir Famara'da müspet ivme yakalayacağız

Forvet alacaklar orası kesin heryerde 3 isim üzerine haber var da kanat transferi yok galiba dursuncukta ffp toplantısında 1-2 nokta dedi demekki sadece forvete bunlardan biri gelip bitebilir transfer yazık. Cidden bir kanata ihtiyaç var

Forvet alacaklar orası kesin heryerde 3 isim üzerine haber var da kanat transferi yok galiba dursuncukta ffp toplantısında 1-2 nokta dedi demekki sadece forvete bunlardan biri gelip bitebilir transfer yazık. Cidden bir kanata ihtiyaç var
Sol kanat Podolski sağ kanat da Sinan olursa bence bu seneye göre iyi sayılabilir.Ama forvete Umut-ya da Burak kabus gibi olur.

Bence denizli bu yas kriterinden vazgecmeli forvet transferinde. Forvete kendi kanitlamis ve tecrubeli isme gerek var
Bence mantıklı düşünüyor gençleşmek şart kısa süren başarılardan sıkılmadık mı maliyetleri de cabası

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel atışma beyler restleşmeler tadında gidiyo şu anlık, bakalım ceza gelecek mi :)

D5803 cihazımdan gönderildi

Yönetim gör halimizi troller sardı forumu, forum sakinleri de işsizlikten trollere sardı
sonumuz iyi değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt