Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum sınırları çerçevesinde birbirlerini güzel tahrik ediyolar, ikisi de ne yaptığını biliyo gibi bakalım :)

D5803 cihazımdan gönderildi
evet bende bişey göremedim şu zamana kadar normal ilerliyo aziz özbek aydın kavgaları gibi belaltı değil

Cenk Ergün Aalborg’da görev yapan Litvanyalı futbolcu Lukas Spalvis için 2 milyon euroluk teklif iletti.(Sabah)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benitez ile ilgili gelişme var mı? Dış basında gayet olumlu gidiyordu, en azından buradan okuduğum o yöndeydi

Lan hepiniz bari işe yarayın bugün Cuma cenabet cenabet dolaşıcağınıza gusül abdesti alıp camiye gidin dua edin. Dua müminin silahıdır.

Benitez ile ilgili gelişme var mı? Dış basında gayet olumlu gidiyordu, en azından buradan okuduğum o yöndeydi
elle tutulur bişey yok şu an belki bütün oyuncuları bekletiyolar arka arkaya açıklama yapıcaklar ama çok zorr

Kanata Yasin malı yerine set oyununu iyi oynayan Emre Çolak'ı deneselerdi keşke. Kendisi çeteden bi fert olduğu için pek sevmesem de merkeze oranla kanatta verimli olduğunu düşünüyodum.

D5803 cihazımdan gönderildi

elle tutulur bişey yok şu an belki bütün oyuncuları bekletiyolar arka arkaya açıklama yapıcaklar ama çok zorr
Ben bu sene ceza alacaksak eğer transfer fiyatı düşsün diye son gün yapılırsa sorun etmem, cl ihtimali yoksa zaten 2. Liğinde anlamı yok, şampiyonlukta zor şu şartlarda.
iyi transfer yapıp son gün yapsınlar gerekirse bu yarıyı yok sayarız.

İlk günden beri Spalvis'i istiyorum ama onu da Sporting almak üzere.Ben bu kadar beceriksiz,vasıfısız bir yönetici toplulugunu bir arada görmedim.Son derece basit bir transferdi.2,5 Milyon Euro'ya serbest kalan bir adamı bile almaktan acizler.

Günaydın beyler.

Bu Spalvis'le Diedhou (ikisini de hiç tanımıyorum) gerçekten potansiyellilerse illa o mu bu mu diye arada kalmak yerine ikisine birden makul ücretlere çöksek nasıl olur :DD Bir tanesi tutarsa Burak ya da Umut'tan ikisi birden tutarsa hem Burak'tan hem de Umut'tan kurtulma ihtimali var ortada az buz değil.

Günaydın beyler.

Bu Spalvis'le Diedhou (ikisini de hiç tanımıyorum) gerçekten potansiyellilerse illa o mu bu mu diye arada kalmak yerine ikisine birden makul ücretlere çöksek nasıl olur :DD Bir tanesi tutarsa Burak ya da Umut'tan ikisi birden tutarsa hem Burak'tan hem de Umut'tan kurtulma ihtimali var ortada az buz değil.
bence kesin tutar ikisi de ve çok uygun transferler ikisine 5milyon versek bile süperken bunun altında bir bonservise transfer edebiliriz biz birine razıyız yeter ki gelsin kanat da lazım çünkü

GS, UEFA sunumunda 2011’de 1.90 olan Dolar-TL kurunun 2015’te 2.86’ya yükseldiğini anlattı.

Ayrıca 2011’de 2.46 seviyesindeki Euro-TL paritesinin 2015’te 2.72’lere çıktığı; toplam kaybın faturasının 60 milyon Avro olduğu belirtildi.

Fiko bu işi yapıyor boykunun sözleşmesi yine iyi bir örnek

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Famara,Spalvis falan diyorsunuzda hangisi gelirse yedek kalacak bunu bilin.Forvete maliyeti çok isimli biri gelmediği sürece Burağı oynatırlar

Famara,Spalvis falan diyorsunuzda hangisi gelirse yedek kalacak bunu bilin.Forvete maliyeti çok isimli biri gelmediği sürece Burağı oynatırlar
şu durumda kalmıcak Burak yedek olur baya kötü DEnizli çok akıllı bir adam..Maç içinde Burağı basının ve taraftarın önüne atmaz ama yedeğe çekmeyi bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt