Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya korkmayın başarabilir mi onda şüphelerim olsa da adamların hedefi 1 transfer olsa, donk ve linnes'ten sonra 1 transfer daha yapmak istiyoruz derdi.Adam açıkça 1 de olur 3 de diyor. Zaten Denizli kanat ve forvet kesin alacak , görürsünüz.Frene basma olayı da açıkça gösteriyor Benitez işte.6 falan anlaşmışlardı , uefadan sonra demek ki teklifi düşürdüler.

İDDİA | Bursaspor'un Hamza Hamzaoğlu'nun isteği üzerine Kamil Ahmet Çörekçi ile ilgilendiği öğrenildi.

Çok net bir şekilde 2 yıl Avrupa'da yokuz.

Aslında olup her maç tokatlanmaktansa adam gibi 2 yılda toparlanalım.
Yeni bir oluşuma gidelim.

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın.
İlk iş gereksiz ve takıma zarar veren Burak,Yasin,Semih gibi yerlileri şutlamak ile başlayıp 2 yılda oturmuş bir takım yaratabiliriz.
podolski muslera ve sneijder kesin gider .. muslera kalabilir belki ama diğerleri kesin gidicek avrupa arenası heyecandır yenilsende orda olmak ister..ceza alırsak ben toparlayamam uzun süre

2 yil ceza filan gelmez. Hatta men gelmezse şaşirmam. Şubat sonunda görürürz.

Avrupaya gidemez isek 1-2 yıl sorun olmaz. Daha öncede gidemediğimiz oldu ama bu şekilde gidemez isek sorumlu olanlar camiadan uzaklaştırmak gerekir ki ilk isimler aysal ve onu ibra etiren inan kıraç olmalı

CZUxK-uWIAAdAVU.jpg:large

Avrupaya gidemez isek 1-2 yıl sorun olmaz. Daha öncede gidemediğimiz oldu ama bu şekilde gidemez isek sorumlu olanlar camiadan uzaklaştırmak gerekir ki ilk isimler aysal ve onu ibra etiren inan kıraç olmalı
uzaklaştırsan nolur artık iş işten geçmiş benim için sorundur 1 2 sene bizim gerçekten ait olduğumuz yer oradır

BMzoo_eCYAE9usq.jpg:large

Mundo Atletico: "Ünal Aysal, Burak için A.Madrid'in 25 milyon avroluk teklifini reddetti"

Ünal Aysal : Burak'ın bonservisi 40 milyon avro

Dursun Özbek: "Başkan olmadan önce mali işlerden sorumluydum. Tabloya bakınca başımıza iş geleceğini gördük ama yapacak fazla bir şey yoktu"
Dursun Özbek: "Komisyon, bize 'Ceza daha ağır olacaktı ama sizde ciddi bir çaba gördük. Bu yüzden ceza önerimizi 1+1 olarak sunduk' dedi."
Dursun Özbek: "%100 ceza gelecek diye bir durum yok. Taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. Bu 1+1 bir teklif. Bizi tekrar dinleyecekler."
Dursun Özbek: "Hamza Hamzaoğlu, Melo'yu takımda istemiyordu. Ancak Melo'nun gidişinin sebebi, kendisinin takımdan ayrılmak istemesi oldu."
Dursun Özbek: "Şu an hiçbir futbolcuyu satma gibi bir planımız yok. Hele Muslera ve Sneijder'le ilgili böyle bir planımız hiç yok."

uzaklaştırsan nolur artık iş işten geçmiş benim için sorundur 1 2 sene bizim gerçekten ait olduğumuz yer oradır
Büyük sorun olmaz demek istemiştim ama kulüp ders alacaksa ben bu cezaya fitim. Borç olmuş 350 milyonu dollar arkadaş.
Ffp iyiki de çıkmış yoksa kim bilir hangi seviyelere çıkacak bu yük.
Faiz oranları ile 10 sene sonra bu borç aynı derecede ilerleme olsa elimizdeki değerlerin hepsini satsak belki ancak denk gelir.

Şaka mısın bırader.

Spalvis gelsin burada sevinçten amuda kalkarım.

Kardes ben spalvis kotu mu dedim? Hayir. Gelse ben de cok sevinirm ucuz maliyetli iyi bir oyuncuya benziyor. İlerde iyi paralara da satilabilit. Ama famara dahadogru bi hamle olur. Top indiriyor, duvar oluyor tam bir pivot santrafor. Ayrica fransa ligi de ligimize cok cok uygun sertlik, mucadele bakimindan vs...

UEFA açıklaması bizi Benitez kazığından kurtardı sanırım. Kucalayacaklardı kulübü yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt