Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolu birakip Otelcilik yapalim o zaman
Sattığın oyuncunun bonservisi bile direk kabul edilmiyor ve işletmeler direk kabul ediliyor ffp de. Adam doğru söylemiş sen muslerayı 20 ye satsan adam hepsini düşmüyor zarardan ama işletmen varsa hem değeri bende karı düşüyor.
arsada aynı rivayı sat borcu kapa yine ffp desin çünkü sürekli gelir değil. Ama arsayı kirala yılık sürekli gelir elde et o zaman ffp de zararda düşüyorsun
Kısaca karışık bir sistem değil bir kerelik kar önemsiz adamlar yıllık sürekli gelir ve gider farkını baz alıyorlar

Başkanın açıklamalar facia. 5 yıl sonra şampiyonlar liginde olacakmışız. Onu geçtim transfer sayısı da azalmış gibi bir cümlesi de var.

2c45c1af73d6b3083e17614528d47bac.jpg

Barçanın 16-17 formaları diyorlar arda dermi peki her sene bi ... Rengi diye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hatırlarsanız Denizli 3 4 oyuncu gidecek bu kadar sayıda da gelecek demişti.Bugün Özbek'in açıklamalarında da bahsetmeye çalıştığı uefa uyarısı sonucunda bu sayıya eğer çok uygun fiyat olurlarsa çıkılacağı.Ama hep bazı bölgelere tabi alacağız demesi de zorunlu olan kanat ve forvet.Bence bunları alacaklardır en kötü.Ama bakalım iyi oyuncular alınacak mı bir de bu var.

Bu dursunu yalan makinesine baglasinlar iki dakika sonra o makine bozulur

CZU0wgdWQAAlLsG.jpg

Riva 1.175.000 m2 1975'de Selahattin Beyazıt tarafından 1.100.000 Liraya satın alınmıştır

yok bu forum psilkolojik sorunları var, adam diyor ki sayı vermiyorum yani 1 dese direkt 1 transfer yapacağız der değil mi ? Hem internet var , diğer açıklamalara bakın giden oyuncular yerine OYUNCULAR alacağız diyor.
birader sen biraz sakinleş, 35 yıldır terapiye ihtiyacım olmadı rahat ol. Benim anladığım bu adet vermiyorum demesinden ben bunu anladım sen başka anla.

birader sen biraz sakinleş, 35 yıldır terapiye ihtiyacım olmadı rahat ol. Benim anladığım bu adet vermiyorum demesinden ben bunu anladım sen başka anla.
Emre Bey siz bence sakinleşin, hep bir negatiflik var sizde.Az biraz olumlu yönden bakmaya çalışın bence.Adet vermiyorum demesi iyi düşünen için 4 de olabilir mesela, kötü düşününce de 1 olabiir.Ha 1 transfer de olaiblir ona itirazım yok ama öyle bir hedefi olsa zaten direkt 1 transfer daha yapıp kapatmak istiyoruz da diyebilir değil mi.Haklısınız bu yönetim ve şartlar olumlu bakmamıza engel oluyor ama sizden ricam olaylara pozitif bakmanız.Kalbinizi kırdıysam da kusuruma bakmayın :)

Gökmen Özdemir
Galatasaray'da scout ekibi Benitez olmayınca yeni bir ismi Denizli'ye sundu: Bartosz Kaputstka.. Polonyalı..

Mustafa Denizli; Koray Günter, Emre Çolak, Tarım Çamdal ve Jem Paul Karacan'ı Osmanlıspor maçının kafilesine dahil etmeyecek

gidecekler de belli oldu böylece.

Kapustkaaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt