Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bunu Carole'un alınacağı dedikodusu çıktıktan beri zaman zaman söylüyorum. Ligue1 ve ligue2de böyle tonla adam var alternatif olarak. Bizim ayarda mıdır belki değildir ama Donk'tan da kötü değildir bence.

Donk'tan 15 kat iyidir. Aşırı underrated.. Daha bu sene yeni farkedildi. West Browmich 7.5M önermiş 29 yaşındaki oyuncuya.

Emre Bey siz bence sakinleşin, hep bir negatiflik var sizde.Az biraz olumlu yönden bakmaya çalışın bence.Adet vermiyorum demesi iyi düşünen için 4 de olabilir mesela, kötü düşününce de 1 olabiir.Ha 1 transfer de olaiblir ona itirazım yok ama öyle bir hedefi olsa zaten direkt 1 transfer daha yapıp kapatmak istiyoruz da diyebilir değil mi.Haklısınız bu yönetim ve şartlar olumlu bakmamıza engel oluyor ama sizden ricam olaylara pozitif bakmanız.Kalbinizi kırdıysam da kusuruma bakmayın :)
İşte bu mesajı bir öncekinin yerine yazsan sana inşallah sen haklısındır diyeceğim değil mi? Sakinleşten kastım buydu bende isterim senin haklı çıkmanı. Negatiflik değil benimki renktaş maalesef tecrübe bu yönetim son derece acemi ve bunu her şekilde belli ediyor. Büyük beklentiniz olmasın.
Bi yerimde kırılmadı yahu bey falan demene de gerek yok renktaş:)

Beyler aranızda kapusktka izleyen var mı? Ben hiç izlemedim çünkü hiç beğenmediğim yemek.

İşte bu mesajı bir öncekinin yerine yazsan sana inşallah sen haklısındır diyeceğim değil mi? Sakinleşten kastım buydu bende isterim senin haklı çıkmanı. Negatiflik değil benimki renktaş maalesef tecrübe bu yönetim son derece acemi ve bunu her şekilde belli ediyor. Büyük beklentiniz olmasın.
Bi yerimde kırılmadı yahu bey falan demene de gerek yok renktaş:)
Tamam renktaş :)

ama bir gerçek var ki giden isimlere baktığımızda jem ve emre gidecek ve orta sahada 2 oyuncu eksilecek, bu durumda bir orta saha alınır gibi ee bunlar çok transfer de yapacak gibi değiller tahminim 2 tane, bu durumda ya forvet ya da kanat alınmazsa çok kötü olur.Neyse az kaldı bekleyip görelim.

2c45c1af73d6b3083e17614528d47bac.jpg

Barçanın 16-17 formaları diyorlar arda dermi peki her sene bi ... Rengi diye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ardayı hala tam sevemiyorum bu küfür olayından dolayı

Bide bırakıp gittiği için son dakika

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@evrengoz adlı kişiyi takip etmen ve @evrengoz adlı kişinin Tweetlerini görüntülemen engellendi. Daha fazla bilgi al

Bu beceriksiz bizim üstümüzden para kazanıyor,tek bildiği haber yok.
Gıcık oluyorum.

denizliye beni sunsan kabul edecek adam transfer diye diye bir hal oldu:D daha ne sunuyorsunuz alın getirin.

overrated dicektin galiba renktaş
yazın underrrated ve beleşti. Carole muhabbeti döneminde tüh adam beleşmiş kaçtı muhabetti yapınca burada yaşlı topçu diye çok dalga geçilmişti. Donk da aynı yaşta. Şimdi 7.5 buna verilmez. Makul Donk civarı fiyat olabilir. Çünkü yaşı ileri.

ünal aysalın uefa için bana gelin demesi rezilce bir beyan bırak bu bohem havalarını sayın aysal siz geleceksiniz siz kimse GALATASARAY dan büyük değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt