Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.710
- 1.515
- 1.538
sebzeye dair ne varsa bana kötü geliyor :dpırasa da kötü be emilia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sebzeye dair ne varsa bana kötü geliyor :dpırasa da kötü be emilia
bezelye iyidirsebzeye dair ne varsa bana kötü geliyor :d
Kapustka'ya baktımda daha 19 yaşında ve bu sene 2 gol 9 asist yapmış çok iyi, 2014'te yani 18 yaşında da 23 maça çıkıp 1 gol 2 asist yapmış. Yani son senesinde çıkış yapmış ama 19 yaşında yapmış bunu.
yani yanlış yazdın underrated demek vasat altı demek .. overrated çok iyi demek ondan dedim renktaşım? Kaç defa izledin Ndoye'yi? Adam hayvan gibi güçlü,hiç kafa topu vermiyor,adeta bir boğa. Angers şu anda PSG ve Monaco'dan sonra 3.
ne diyor tam olarakMaciej Iwanski
Potwierdzilem. To prawda, Galatasaray oferuje Cracovii 4,5 mln euro za Bartosza Kapustke
4,5mde çok para ya
eti fazla ise yerimbezelye iyidir![]()
adamsızlıktan yazmışlar utanın laan dursun ve Denizli utanın![]()
Sinan gümüşü forvet hattında yazmışlar. Önceden de mi burda yazıyordu ?
Sürekli gelir gerekiyor bir sene sonrakinin gelirini şimdi tahsi etsende seneye oluşacak zarardan düşüyorlar, şikeci medya habire arazi ve oyuncu satışı yazıyor ffp yi okuduğunda o dönemki gelir önemli.Dortmundda var dıyorlardı istediğimiz futbolcunun puzzleını para verip tamamlıyorduk kulupte onu transfer ediyordu misal famara 3 mln euro taraftar bi kısmını karşılıyor denesek mi acaba bizde ne kadar katılım olur ki bi de şu koltukların isim isim satma fikri var 50 bin koltuk için sezonluk isim hakkı satılsın alan kişinin koltuga ismi yazılsın bu da kısa zamanda gelir getirebilir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
o zaman sana t bone yapalımeti fazla ise yerim![]()