Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapuskayı beğendim gelsin garip bir stili var göze hoş geliyor devamlılığı ne durumda acaba

Galatasaray'ın Osmanlıspor maçı kafilesinde Emre Çolak, Tarık Çamdal, Jem Paul Karacan, Koray Günter yer almıyor.

Galatasaray'ın Osmanlıspor maçı kafilesinde Emre Çolak, Tarık Çamdal, Jem Paul Karacan, Koray Günter yer almıyor.

Kaputzka tam kanat oyuncusu gibi değil. Stili tam bir 10 numara ama genç olduğundan kanada evrilebilir ki anladığım kadarıyla öyle yapmışlar.

Diagonal pas atan kanat oyuncusu çok iyi olur. Ayrıca bu tekniğin yanında tam bir zeka göstergesidir. Bizim ligde şampiyon olmak isteyen takımlar ya çok önde basıp rakiplerini hataya zorlayacak ya da oyun yönünü diagonal paslarla hızlıcaçevirmeli. Eskiden Melo bunu yapardı ve bizi rakiplerden ayıran en önemli özelliğimiz buydu.

Son lig maçlarına doğru Bursa, Kayseri ilk aklıma gelenler... Bu maçlarda oyun kitlenmişken Sneijder ve Bilal'in attığı diagonal paslarla golleri bulduk. Bu paslar genelde "pass to asist" olarak geçtiğinden çok kimsenin dikkatini çekmiyor ama çok kritik hayati bir durum bizim için...

Son düzenleme:
hayır. Benim bildiğim; Underrated- Hak ettiği değer verilmeyen.. Overrated-Şişirilmiş,abartılmış.
gerçi haklı olabilirsin rate oy demek ilgi görmemiş anlamında aşırı overrated yorumları yapılıyo ya burda iyi anlamda diye

Dursun Özbek: UEFA mektubundan sonra zora girdik. Belli noktalara elbette transfer yapmak istiyoruz. 2 önemli takviye yaptık, devamı gelecek
Dursun Özbek: "Gidecek oyuncular da var. UEFA'nın bize uyarısına göre dengeyi bozmadan gidecek oyuncular yerine transferler yapacağız."
Dursun Özbek: "Adet vermek istemiyorum ama takviye yapacağız. Çok zor bir süreci yönetiyoruz."

Kapustka iyi topçu gençler arjantinden kazık topçu geleceğine avrupalı topçu iyidir 96 doğumlu 10 asist falan yapmış 20 maçta

Polonyalı dortmund da istemiş dıyorlar benitez yerine buna 4 versinler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu arada Kaputzka'nın peşinde BVB vardı bir aralar ama ne oldu bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt