Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapustka'yı biraz izledim şuanki izlenimim çocucuğun bu yaştaki pas şut koşu tercihleri ile yasini falan cebinde sallar

Jose nin kadroda olmasi iyi oldu

Şu durumda şu ortamda bulunduğumuz bu konumda Şahsen transfer yapılmasına karşıyım. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi iddaamız ne yazikki kalmadı. Kimse hayal görmesin. Gerçekler acıdır.
Ayrıca telaş transferinden ne zaman hayır gördükki şimdi göreceğiz. Transfer yapıp paraları tekrar yine saçma sapan adamlara saçıp 3. olacağıma ekonomimi korur varsın 5. olurum. Mantıklı davranmalıyız. Taraftar her zaman transfer ister. Yönetim gaza gelmemeli. Aptallık sezon başı yapılmamasıydı. O tren kaçtı artık. Bu sezonu unutup, şuanki transfer bütçesini sezon sonuna saklamalıyız. Bu düşüncelerim şunu çıkarmayın. Umutumu izleyeceğiz dediğinizi duyar gibi oldum. Gençlere şans verelim. Umut gibi 32 yaşında beceriksiz ve emekliliği gelmiş bi adamdan ne beklerler neden oynatırlar akıl mantık almıyor. Ona harcıyacağımız zamanı geçnlere harcıyalım yazık günah

Son düzenleme:
Kaputska ve Benitez'in ortak noktaları hem ofansif ortasaha hemde kanat oynuyor olabilmeleri sanırım denizli öyle birini istiyor

Şu durumda şu ortamda bulunduğumuz bu konumda Şahsen transfer yapılmasına karşıyım. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi iddaamız ne yazikki kalmadı. Kimse hayal görmesin. Gerçekler acıdır.
Ayrıca telaş transferinden ne zaman hayır gördükki şimdi göreceğiz. Transfer yapıp paraları tekrar yine saçma sapan adamlara saçıp 3. olacağıma ekonomimi korur varsın 5. olurum. Mantıklı davranmalıyız. Taraftar her zaman transfer ister. Yönetim gaza gelmemeli. Aptallık sezon başı yapılmamasıydı. O tren kaçtı artık. Bu sezonu unutup, şuanki transfer bütçesini sezon sonuna saklamalıyız.

Sezon sonu %90 ihtimalle transfer yasagımız olacak

Kapuska kapa düştümü esprisini yapayımda hemen eskisin

------------------------Muslera--------------------------
Linnes--------Chedjou--------Denayer---------Carole
-----------------Selçuk---------Donk--------------------
Podolski---------------Wesley----------------Kapustka
--------------------Spalvis/Famara----------------------

güzel olur gibi sanki

Carrusca geri mi donuyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

------------------------Muslera--------------------------
Linnes--------Chedjou--------Denayer---------Carole
-----------------Selçuk---------Donk--------------------
Podolski---------------Wesley----------------Kapustka
--------------------Spalvis/Famara----------------------

güzel olur gibi sanki

Yaş ortalaması da düşmüş olur böylece baya. Sinanda belki poldiden formayı kapar

Carrusca geri mi donuyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt