Kapuska kim la
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.youtube.com/watch?v=5yIIqoaBOGk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapuska kim la
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Semih oynarsa Denizli istifa etsin. Chedjou Denayer bozulamaz
denayer hakan balta solda carole sağda linnes oynaması gerekiyor... ama olucak senaryoyu yazıyorum sağda sabri ortada semih denayer solda baltaChedjou cezali
Chedjou cezali
Balta bek mi oynayacak. Ne yapsan bu Semih oynuyor. Bu Semih hiç bir türlü oynamamali.:red:
Ched cezalı malesef Hakan ile Jason olsa bariSemih oynarsa Denizli istifa etsin. Chedjou Denayer bozulamaz
Kapustka da gündeme geldiyse scout ekibi takir takir calisiyordur demek. Ama yönetim ve teknik ekip bence scout tercihlerine izin vermiyorlar.
Biliyorum milli takimda oynadigini. Polonya da iyi jenerasyon yakaladi gibi, Lewy, Milik, Kaput fln.Kapustka bu yaşta milli takimda 11 oynuyor. 1 maçini görmüştüm. ayagina baya hakim bir oyuncu. Bu bize gelsin yönetim çalişiyor derim. Yine çöp biri gelmesin son gün raziyim. Ben sadece dogru dürüst forvetede raziyim.
Kapustka da gündeme geldiyse scout ekibi takir takir calisiyordur demek. Ama yönetim ve teknik ekip bence scout tercihlerine izin vermiyorlar.