Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt arkadaslar allahin izniylen nobeti kapatiyoruz, yavas yavas konudan cikalim

hayirli isler

Bu Sabri Linnes de gelmesine rağmen Osmanlı maçında sağ bek oynarsa bu adamı artık Dani Alves gelse bile kesemeyeceğinin kanıtıdır.

kadro dışı olan 4 oyuncu da giderse poldi ve hamit! ile beraber 21 kişi kadroda olmuş oluyor.Kadro sanırım 23 kişi düşünülüyor.2 tane daha transfer olur, bunlar da umarım kanat ve forvet olur.Gidip bunları değil de orta saha falan alırlarsa facia olur.

Kapustka da gündeme geldiyse scout ekibi takir takir calisiyordur demek. Ama yönetim ve teknik ekip bence scout tercihlerine izin vermiyorlar.

Kaputska daha cok 10 numara gibi oyuncu yahu, klas bir isim. Sneijder'in yerinde gibi düsünün. Bize daha cok tempo yapacak, topla dikine gidecek adamlar lazim, tipki Benitez gibi.

CZVF3_MUkAAVPPe.png

Kaputzka'ya 4.5 verdiysek eğer kesin olur o transfer.19 yaşında bir gence 4.5 çok bile.Eğer doğruysa alınır gibi.

Kapustka denen eleman gelsin bari bunların kimseyi alacağı yok ama orjini sağ kanat olan bi transfer isterdim

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapustka da gündeme geldiyse scout ekibi takir takir calisiyordur demek. Ama yönetim ve teknik ekip bence scout tercihlerine izin vermiyorlar.

Kapustka bu yaşta milli takimda 11 oynuyor. 1 maçini görmüştüm. ayagina baya hakim bir oyuncu. Bu bize gelsin yönetim çalişiyor derim. Yine çöp biri gelmesin son gün raziyim. Ben sadece dogru dürüst forvetede raziyim.

Kapustka bu yaşta milli takimda 11 oynuyor. 1 maçini görmüştüm. ayagina baya hakim bir oyuncu. Bu bize gelsin yönetim çalişiyor derim. Yine çöp biri gelmesin son gün raziyim. Ben sadece dogru dürüst forvetede raziyim.
Biliyorum milli takimda oynadigini. Polonya da iyi jenerasyon yakaladi gibi, Lewy, Milik, Kaput fln.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt