Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan'ın açıklamasına denk haberler geliyor gidecek ve gelecek oyuncu maliyeti aynı olacak herhalde Burak 5 e itelenirse 5 e 2 Adam bulabilirmiyiz, ulan çöpler de 5 kuruş etmezki 10 çöp satsak bırak para kazanmayı yıllıklarını da bize ödetir karşı taraf

tarık bizden senede 1 milyon 300 bin euro alıyor.köln'ün buna vereceği maximum para 300-400 bin euro olur.adam niye gitsin(ki ben teklif olduğuna dahi inanmıyorum).

West Ham taraftarı şu konuyu okusa ne olur biliyor musunuz?

Burak'ın gitmesini isteyenleri sağduyulu mesajlara davet edelim.

Seneye kaç kiralık dönecek xmeaili bruma ve telles bu kadroda resmen döktürürler. Hamza nın mükemmel kadro mühendisliğinde yerleri olmayan adamlar olsaydı bu puan farkı da olmazdı

Denizli Burak'ı bırakır mı?

Hiç sanmıyorum.

Bırakmazsa dinozorunda Burak malınında canı cehenneme.Ulan ben teknik direktör olacağım imzayı attığım an Burak,Sabri,Jem,Umut,Tarık,Semih mallarına tekmeyi basacağımı açıklar ve spor gündemine damga vururum.

Son düzenleme:
adamlar burak için sene başı 10 milyon teklif ediyordu.şimdi satsan anca 3-4 milyon euro verirler.gerçekten çok akıllı bir yönetimimiz var!!!!!

TARIK'a pis sinirlendim simdi !!! Su beceriksiz herifi gördükçe sinirleniyorum offf :mad:

West Ham taraftarı şu konuyu okusa ne olur biliyor musunuz?

Burak'ın gitmesini isteyenleri sağduyulu mesajlara davet edelim.
Burada böyle diyoruz ama ingiliz hesaplarına karşı övüyoruz Qrallllımızı twitterda :D

Son düzenleme:
3'e 5'e bakmadan
hqdefault.jpg

Mesaj açık ve net defol git Burak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Twitter dan baskı yapın yönetime satılması için fırsat bu fırsat bu bir dönüm noktası

West Ham taraftarı da istiyor Burak'ı

Sevenleri kavuşturalım bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt