Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSCİMBOM TRANSFER NÖBETİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA

Forum üyesi Sayın duyumcu olmayan duyumcu üyemiz Yunus Emre Kılınc'a şahsım tarafından gösterilen yersiz ve aynı zamanda gereksiz hatta hudutsuz biteviye uslupsuz tepki için özürlerimi beyan eder, yapılacak mütalaalar sonucu verilecek kararın tarafıma bildirilmesini rica ederim.

Gereği
Gsc Yönetim Kurulu

keske burak kazmasıdnan kurtulabilsek hele 7 milyon euro cok iyi o paraya saglam bi forvet alırsın

Bugün'ün özeti Rtaslar :

GIDENLER

- TARAK'i Köln bize 2milyon euro önermis. Ama herif gitmek istemiyormus

- BURAK'a West ham 8 milyon euro civar önerecekmis.

GELENLER

- KAPUSTKA için 4.5 milyon euro önermissiz ve oyuncuya yillik 500-700'000 civari bir para. Kulüp istekli davranmis ama oyuncu bize gelmek istemiyormus.

- BENITEZ için Indepediente halen pesimizde, bize kakalamaya çaliyorlar halen, onlara göre sözde cuma günü netlik kazanacakmis bu is. Bizimkiler yüksek maliyeti yüzünden soguk bakiyorlar bu transfere.

- FORVET isi halen beklemede (Cornelius, Spalvis ve Famara diye isimler konusuluyor)

Benden kudar

Tariki islak odunla dover gondeririz.

West ham 8 veriyorsa ve;

A) Burak gitmek istemiyorsa: Islak odunla saglam bi dovulur.

B) Yonetim yollamiyorsa : Hasnun galip , Florya ve point otel ayni anda basilir , atese verilir.

C) Mustafa Denizli yollamiyorsa: Florya basilir MD islak odunla dovulur.

Transfer konusunda derim ki bu 2 sigiri yolladiktan sonra:

Forvet: Famara ve Spalvis.

Sag kanat : Pal Andre Helland

Valla burakla bu tarik copunu bunlarla degistirebilirsek topu catala takmis oluruz bana gore.

sa renktaşlar canım sıkkın bi foruma bakayım belki güzel haberler vardır diye girdim anlaşılan burda da keyifler bozuk

kapuska'da Sino tarzi bi adam değilmiydi?

Burak'ı satıp Yedder ve Spalvis'i alalım sezon sonu da Umut'u sepetleyip yerli bir forvet alınır

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu · 8 dk.8 dakika önce
Çin'den kallavi kontrata da, 31 yaşında Premier Lig'den gelen teklife de sıcak bakmamak... Düşünün artık, nasıl bir rahatlık var Florya'da.

beyler twitterda tekrar burak yılmaz satılsın diye kampanya başlatmalıyız, geçen sefer baya ses getirdi hatta kulüp açıklama bile yapmak zorunda kaldı.

7 bize kalsın trabzona odenecek miktarıda whu ödesin anlaşalım vedalaşıp gönderelim basın ağlıyo şuan burak gidiyo diye sanki çine yolluyoruz dünyanın en iyi ligine gidiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Burak'ın maaşını yeni gelecek forvet-kanat-orta sahaya paylaştırırız o kadar maaş alıyor

bu parazit burak bi yere gitmez..buna her maç ana -avrat küfür edecen başka çaresi yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt