Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noble-500122.jpg

Kral

Burak Yılmaz satılsın yerine oyuncu alınmasın Onada razıyım umut oynar sene sonu oda gider Galatasaray'ımız 2 kanserden kurtulur

Ingilizce yazip kendinizi komik duruma dusurmeyen. Sanki elin ingiliz issizi gelip forum dolasacak.

Burak ın gitme ihtimaline hiç inanmıyorum. O kazığı çakanlardan bütün eurolarını kazanmadan ayrılmaz.

hiç değilse buraktan gelen parayla ffp için borçlarımızı azaltırız. transfer olmasa bile burak satılsın

Bizim icin bu son sans burak ya simdi gider yada pasa pasa sözlesmesi bitene dek bu takimda kalir onun icin gitmek istemiyorsa zorliyacaksin icabinda tehtit edeceksin kadro disi kalacaksin diye , kimse artik bu buraki cekecek durumda degil, istedigi kadar bize faydasi dokunmus olabilir bir iki yil önce ama önemli olan bügündür, dün dün de kalmistir gözümde prof olup milyonlari götürenler icin vefa mefa demek hikaye

Bi nondanın genci bi de keitanın genci ni bulamıyor muyuz koskoca dünyada

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tariki islak odunla dover gondeririz.

West ham 8 veriyorsa ve;

A) Burak gitmek istemiyorsa: Islak odunla saglam bi dovulur.

B) Yonetim yollamiyorsa : Hasnun galip , Florya ve point otel ayni anda basilir , atese verilir.

C) Mustafa Denizli yollamiyorsa: Florya basilir MD islak odunla dovulur.

Transfer konusunda derim ki bu 2 sigiri yolladiktan sonra:

Forvet: Famara ve Spalvis.

Sag kanat : Pal Andre Helland

Valla burakla bu tarik copunu bunlarla degistirebilirsek topu catala takmis oluruz bana gore.

hacı valla helal olsun ah şu dediklerin gerçek olsa keşke

kapuska eski tsli adrian wierciewskinin genç versiyonu

Burak ve Umut satılsın .. Avrupa'dan 2 sene Men cezasına ve 2 sene boyunca 10 kişi sahaya çıkmaya razıyım..

Slaven Bilic, Galatasaray'lı yöneticileri aradı ve Burak Yılmaz'ın transferi için bilgi aldı. Sözlü teklifi: 7 milyon Euro (Anadolu Ajansı)

Galatasaray, West Ham'ın 7 milyon Euro'luk teklifini 'yazılı' olarak istedi ve gündemine alacağını bildirdi. (Anadolu Ajansı)

:oley::oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt