Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slaven Bilic, Galatasaray'lı yöneticileri aradı ve Burak Yılmaz'ın transferi için bilgi aldı. Sözlü teklifi: 7 milyon Euro (Anadolu Ajansı)

Galatasaray, West Ham'ın 7 milyon Euro'luk teklifini 'yazılı' olarak istedi ve gündemine alacağını bildirdi. (Anadolu Ajansı)

Gündeminizi öpiyim sizin. Transfer sezonu bitiyor be adamlar. Hizli olun.

o polonyalinin ismi neydi ?

Burak icin harbi 8 Mio aliyorsak hem o nu hemde Famarayi almak var

kralllllll bi de gidip gol şov yapıyormuş.

Burak Ingiltere de basarili olabilir.

Ama bu simdike durum da hic birsey degistirmez. Yinede gitmeli.

Formda Drogba-Elmander hattı herşeyi dağıtır dır.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

keşke iç sahada olsaydı yarınki maç doyasıya yuhlardık son kez hırsızı

ardaya öyle diyen halt etmiş ama burak kazmasının ingilterede madara olacağına %99 ihtimal veriyorum.

Bırak şimdi aç gssözlük ve forumdaki yorumları büyük bir kesim dalga geçmiş

Gitmesini istemekte hemfikirizde orada dalga konusu felan olmaz yine belli bir seviyede golünü atar belki form bile tutar o ortamda krallığa oynayabilir

west hame gittikten sonra isterse ingilterede büyük patlama yapsin ister gol krali olsun umrumda degil yeterki gitsin

Qraaaaaaaaaaaal

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CZV-mDMWQAAffb_.jpg

2-3 ıslıklama oldu diye servis edilen haberler gibi geldi bana. Her sene aynı mevzu.

Bırak şimdi aç gssözlük ve forumdaki yorumları büyük bir kesim dalga geçmiş

Gitmesini istemekte hemfikirizde orada dalga konusu felan olmaz yine belli bir seviyede golünü atar belki form bile tutar o ortamda krallığa oynayabilir
arda ile burakı aynı kefeye koyan zaten başta yanılıyor, gssözlük foruma ne bakıyorsun zamanında buraka laf edince linç etmeye kalkan tonlarca adam vardı bu forumda nerde hepsi yok oldu. arda gittiği gün üzüldüm ve ucuza gittiğini düşünüyordum ama şimdi burak bahsedilen paralara satılsın tarihimizin karşı tarafa atılmış en büyük kazığı olur bence. benim için burak 5 para etmez bi yetenek yoksunudur.

burak pazar günü ingiltereye uçuyomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt