Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buragin satilmasi Selcugun performansini arttirir.

Sent from my HTC One using Tapatalk

hicbir halta yaramayan yeteneksiz yerlilere milyon eurolar ödüyoruz. ilk 11'e yabancilari, yedege ise yerlileri doldurmak sart.

Katiliyorum

Simdi tanimadigimiz etmedigimiz isimleri alarak bunlardan Poldi ve Sneijderin verdigi katkiyi isteyecez

1 kötü maçtan sonra da taraftarin 70% medya ve denizli yedek yapip ayni yerlilerle devam ederiz

carrillo veya remy gibi tanilmis isimlere yönelmemiz lazim

en azindan kim olduklarini biliyoruz + tecrübeliler

Burak ingilterede basarili olur,vasat takimlarda ne kazmalar var orda,onu gectim,ingilterede taraftar gol kacirani elestirmez,bilic isini bilir,bugün o cok begendigimiz bjk bilicin sayesinde bu durumda,Burak satilip iki yetenekli genc forvet ve kanat alirsak en gec önmüzdeki sezon bambaska taraftarin kabullenecegi bir takim oluruz

bjk bu haldeyse Onder Ozen yuzundendir bence. Bilic'inde katkisi var ama bas rol Onder Ozen

Galatasaray dniprolu yevhen seleznyov a teklifte bulundu 30 yasindaki oyuncu

RayleighHammer23
''Yilmaz and Emineke, the 2016 version of Tristan and Di Michele''

:D :D

Bu Tristan Deportivo da ki değil mi la o iyi bir forvetti diye hatırlıyorum :D

Burak'tan nefret ediyoruz ama adam birde gidip west ham'da 2.yarı 15 gol atıyormuş bize gelen famara'da 0 çekiyormuş amma komedi olur!!!

"We now (potentially) have the goal scorer that may actually get us in to Europe - and top 4 is now a possibility if Yilmaz hits the ground running."

:crushed:

Hadi bir son dakika golü de Semih'te olsun,Mancini bi işe yarada al götür şunu da sen..

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 37m37 minutes ago View translation
Burak Yılmaz | 7 milyon Euro istiyoruz. Teklif şu an 5 milyon Euro civarında. Burak gitmek ister mi ? Bilemem ama yönetim satma taraftarı.

Fener forvet transferi olmazsa Emenike'yi geri çağıracakmış.

RVP-Fernandao-Emenike

Umut-Burak

:D:D

Neyse Burak git be koçum.
Defol git.

Makara yapıyoruz ama eğer oraya giderse başarılı olmasını isterim :)

Ama bizden uzak olsun artık yeter :D

Burak git lan artık sinir hastası oldum senin yüzünden..

191621864_tn30_0.jpg

Burak giderse selcukta gider üzgünüm Aydin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt