Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ
مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

​

"Wouldn't surprise me if we have gone in for him though, if we replaced Zarate and Jelavic with Emenike and Yilmaz that's brilliant business."
business I görürsün sen

?すべての鳥をファック?

Yalniz Burak'i satarsak ger kalan cop yerliler icin cok iyi mesaj olur. Hatta gelecek oyuncular icin bile...

Yetersizsen gideceksiniz lan

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 37m37 minutes ago View translation
Burak Yılmaz | 7 milyon Euro istiyoruz. Teklif şu an 5 milyon Euro civarında. Burak gitmek ister mi ? Bilemem ama yönetim satma taraftarı.
2 milyon euroyu taraftarlar arasında toplarız.

Burak gitsin 17 numaralı isimsiz formalar üretilsin alırız.

adamlar cosmus aga... bunlar bizim burak'tan mi bahsediyorlar :D

Burak WestHam gibi bir takım için gayet iyi bir transfer.
Biz daha büyük bir kulüp oldumuguz için bize büyük takım forvet yanı dar alanda iş yapacak adam lazım.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ
مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

​

BDGJNV.jpg

Burak'ta ısrarcı olur herhalde.Premier ligde oynama şansını bir daha yakalayamaz.

We will never forgot Yilmaz. Actually he is one of the most genious and hazardous football player in the super league. Good Luck Yilmaz !!!

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hazardous ne o hocam nükleer atık mi bu ?
Gerçi bi yana haklısın. .
West Ham forvet hattında Emenike Burak ikilisi. Of ulan of katliam bildiğin :D

D5803 cihazımdan gönderildi

?すべての鳥をファック?

Burak gidince bayram edenler Umut u her maç 11 de görünce görüşeceğiz. Tabiki Burak ın satılması en mantıklısı ama ya transfer olmazsa ?
Burak ı alana Umut bedeva paketi yapsak

rennes - ajaccio maçi baya keyifli

oyuncular yari sahadan gol atmaya çalisiyorlar

burak kesinlikle gitmeli.

ama west ham'a gittigi gün burak'in basarili olmasini isterim :)

Fener forvet transferi olmazsa Emenike'yi geri çağıracakmış.

RVP-Fernandao-Emenike

Umut-Burak

:D:D

Neyse Burak git be koçum.
Defol git.
Ne kadar guzel dunya kiralik gonder 4 milyon euro gibi ucuk bir paraya sonra 6 ay sonra geri cagir. Gayet dogal hic sacma durmuyor hic.

slaven bilic transfer forumu ismi cok güzel olur bu bölüm icin ciddiyim

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Hahha magnificent idea.

Valla okursa b3n bu fikri destekliyorum

?すべての鳥をファック?

WestHam öyle bir ilgi kuruyor ki ben bile Burakın iyi futbolcu oldunu düşünmeye başladım :D

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

ya bu Denizli gene Balta'yı bekte oynatırsa hafiften kara listeye yazacağım.Hakan sol bekte temposuz , alakası olmayan bir adam gibi görünüyor.Bu adam bek oynarken millet nefret ediyordu.Bırak Denizli macera aramayı ya

Burak gidince elimizde Umut Bulutta var ona diyeceksiniz.Bu yonetim iyi forvette almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt