Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A.

Nedir bu Burak olayı, kandırmayın Galatasaraylıları.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ
مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

​
Amin

Burak'ta ısrarcı olur herhalde.Premier ligde oynama şansını bir daha yakalayamaz.
Bence pek umrunda değil.

Buradaki ortam orada yok. Burada bok gibi oynamaya devam etse ama yılda 10-15 gol atsa onu hâlâ sonuna kadar savunacak manyaklar mevcut. Hem taraftar hem de medya bazında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

Profesyonel futbolcu Muhammet Demir'in kulübümüze transferi konusunda, Gaziantepspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Trabzon

Ben Burak denen karaktersiz adamdan korkuyorum yoksa yönetim satmak isteyecektir neden olsa adam daha 4 sene yıllığı 3+ milyon eurodan kapı gibi sözleşmesi var bundan kurtulmak isteyecektir.

Ama Burak denen karaktersiz adam İstanbul'u,İstanbuldaki rahat hayatını bırakıp,kıçını yırtmak zorunda olduğu yere gitmez.

Well, that's a good bit if business if it all comes off.

We now (potentially) have the goal scorer that may actually get us in to Europe - and top 4 is now a possibility if Yilmaz hits the ground running.

Burak gidiyor galiba bu sefer umutlandım

Burak Yılmaz'ın menajeri Ogan Tarhan: 'temas için başlangıç var. Doğru. Ama Burak pazar günü Londra'ya gidiyor diye bir sey yok'

A spordan haber gecti yevhen seleznyov teklif etmiş dogrumudur arkadaslar

Hadi beyler köprüğü geçene kadar.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Burak'in satilmasini bekliyoruz herhalde. Gelen parayla transfer olacak.

Seleznyov iyidir. Maaşı 1M'den az, sözleşmesi bitiyo, pivot santrafor. Elmander 2 olur

D5803 cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt