Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak giderse onun yerine daha iyi oyuncu gelsin

daha iyi oyuncu gelmezse bu sezon kötü gittiginde medya ve burakcilar bunun bokunu çikartirlar
gittikten sonrası kıyamet. istedikleri kadar konuşsun puştlar bugüne kadar yerli çöpleri yaladıkları gibi yalamaya devam etsinler çok da tın.

Sezon basindan beri forvet forvet diye kivranan taraftarlar takimin tek forvetini en golcu oyuncusunu satalim diye tt calismasi bile baslatiyor.
Bu bile durumumuzu ozetliyor.

Bas git lan burak

Sezon basindan beri forvet forvet diye kivranan taraftarlar takimin tek forvetini en golcu oyuncusunu satalim diye tt calismasi bile baslatiyor.
Bu bile durumumuzu ozetliyor.

Bas git lan burak

Cümlenin başını okurken Burak'ı destekleyen birşey gelecek zannettim. Çok pis laflar etmeye hazırlanıyordum :asd22:

Burak'tan kötüsü Umut zaten. :( Gerçi Umut bu aralar daha sempatik geliyor, yürümüyor en azından.

Şimdi sattık sattık yoksa daha 3 sene bu maaşla elde kalacak.

Selçuk, Şıno,Poldi ve muslera dışında 1 milyon Euro üstü maaş alan herkes daha düşük maaşlı muadiliyle değişebilir bence.

Abi biz niye Anadolu takımlarının alacağı adamlarla ilgileniyoruz hep. Famaraymış,Spalvismiş hepsi elimizde patlar

@ya1905gs: Cenk Ergun ve F.İşbecer p.tesi fransaya gidecek deniyor kim icin bilmiyorum :)

Futboliçe ‏@Gozdelinho_
Kerem Özalp'in Çift vatandaşlığı varmış ama Dortmund'da kullandığı isim farklıymış. Sadece Türk akrabaları Kerem diyomuş o yüzden çıkmıyo
Ben gerçek ismini buldum ama yazmicam.
1f609.png
1f609.png
Yoksa çakma muhabirler alıp haber yapıyo
270b-1f3fb.png

:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt