Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medyanın gazına geliyorlar.

Durduk yere Sleznovmudur ne bokumsa o topçuyu gündeme taşıdılar,yedek forvetin Umut olduğunu belirttiler yani ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalıştılar ve çalışıyorlar bazı saf taraftarlar da buna kandı.

ÇOK NETİM: BURAK GİTSİN FORVET ALINMASIN BEN KABULÜM.
forvette Volkan Pala oynayacaksa ben de kabul ederim ( hiç canlı izlemedim ama genç oyuncu diye daha şevkli izlerim ) Umut oynayacaksa yine kabul ederim boru mu lan BY17 den kurtuluyoruz sonuçta

yalnız ,gerçektende hamza kalsaydı buralar yeşillik tarlalarına dönerdi ceza yemeyen kalmazdı muhtemelen

denizli sezon basi olsaydi bence suan lider durumdaydik

sezon öncesi o kadar dedim hamza'yi postalayin senol günes'i getirin diye

adam kadro planlamasindan mok anlamiyor, kadronun icine etti gerizekali herif

bu kulüp ona 5-6 beden büyük geldi

Ne fark olacaktı ? Çok mu değiştik hayır. Muhtemelen oda Donku aldırırdı. Bi Linnesten şüphem olurdu. onun haricinde hala Hanzonun yolundan gidiyoruz. Kimseyide yollamadık

bence hiç transfer dahi yaptırmayabilirdi çünkü hamzanın mustafa hocadan farkı mal herif muhasebe işlerinede burnunu sokuyordu kulübün yöneticisi sanıyordu kendini

hamzanın gerçek yüzü zamanla dahada iyi çıkacak ben terime egoist narsist derdim ama halt etmişim hamza terimin ağa babası

Vaktinde dedim ki "Allahım Sneijder gelsin daha da transfer istemem." Sneijder geldi, üzerine Drogba geldi biz nirvanaya ulaştık. Bütün bu transfer kıtlığı sanki ondanmış gibi geliyor artık.

denizli sezon basi olsaydi bence suan lider durumdaydik

sezon öncesi o kadar dedim hamza'yi postalayin senol günes'i getirin diye

adam kadro planlamasindan mok anlamiyor, kadronun icine etti gerizekali herif

bu kulüp ona 5-6 beden büyük geldi
Hersey bi kenari takimi yaz kampinda zerre hazirlayamamis.Ne kondisyon yuklemis ne bir hazırlık yapmis.Hos oyuncularin cogu temmuzun son haftasi cagirdi kampa bu bile rezalet.Bu takima yazin iyi bir yukleme yapsaydi en azindan ilk 2 de olurduk suan en azindan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence hiç transfer dahi yaptırmayabilirdi çünkü hamzanın mustafa hocadan farkı mal herif muhasebe işlerinede burnunu sokuyordu kulübün yöneticisi sanıyordu kendini

hamzanın gerçek yüzü zamanla dahada iyi çıkacak ben terime egoist narsist derdim ama halt etmişim hamza terimin ağa babası

Ddediğim gibi Linnes muamma ama Donk garantiydi.

Hersey bi kenari takimi yaz kampinda zerre hazirlayamamis.Ne kondisyon yuklemis ne bir hazırlık yapmis.Hos oyuncularin cogu temmuzun son haftasi cagirdi kampa bu bile rezalet.Bu takima yazin iyi bir yukleme yapsaydi en azindan ilk 2 de olurduk suan en azindan

evet bu kesinlikle dogru ve medyada kimse dile getirmedi takımın fizik kondisyonu rezil resmen

ama normal ki hamzanın kondisyoneri yoktu ki yanında olan 3-4 adam ptt lig seviyesinde antenörler

denizli geldi ilk iş italyan fizikçiyi getirdi ,prandelli veya mancini nasıl kondisyon yüklemislerdi takıma hatırlayın

Ne fark olacaktı ? Çok mu değiştik hayır. Muhtemelen oda Donku aldırırdı. Bi Linnesten şüphem olurdu. onun haricinde hala Hanzonun yolundan gidiyoruz. Kimseyide yollamadık
Kendisinin on libero istemedigini ve her firsatta hamit,jpk,birlo yeter artar bana dedigini biliyoruz.Donk vasat bi topcu ama en azindan on libero o bile mutlu ediyor beni.On liberoya muhtactik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt